Budapesten a vil√°g legnagyobb UX designerei

A Prezi és az IBM Budapest Lab meghívására ismét Budapestre érkeznek a világ legnagyobb UX szakemberei. A háromnapos Amuse konferencián többek között a Google, a Facebook, a Booking.com designerei és stratégái mesélnek a felhasználói élmény legújabb trendjeirŇĎl.

Facebook, Google, Shopify, Booking.com – csak néhány azok közül a technológiai világcégek közül, akik vezetŇĎ designerei, szakértŇĎi bepillantást engednek abba, hogyan tudják a felhasználói élményt (UX) tovább fokozni a következŇĎ években. Minderre a Prezi és az IBM Budapest Lab által megrendezett Amuse konferencián kerül sor október 16-18. között a Vasúttörténeti Parkban, ahová idén is mintegy 1400 látogatót várnak a régióból.

 

Az Amuse konferencia a terméktervezés és a felhasználói kutatások mellett minden olyan témát érint, amely 2019-ben releváns lehet egy terméktervezŇĎ csapatnak. A nyitóelŇĎadást a konferencia visszatérŇĎ vendége, Josh Clark tartja. A Big Medium alapítója a mesterséges intelligencia alapú termékek tervezésérŇĎl, és az ezzel kapcsolatos kihívásokról beszél majd.

 

A háromnapos fesztivál kiemelt témája lesz az etika is, azaz hogyan ne éljünk vissza a tervezésben rejlŇĎ manipulációs lehetŇĎségekkel. Ame Elliot, a Simple Secure design vezetŇĎje elŇĎadásában gyakorlati tanácsokat ad arról, hogyan segítheti elŇĎ a tervezŇĎk munkája a termék iránti bizalmat, a biztonságot, az adatvédelmet és az átláthatóságot.

 

Ahogy az elmúlt öt évben megszokhattuk, a Prezi és az IBM Budapest Lab az Amuse konferenciával egyidŇĎben a Crunch konferenciát is megrendezi, ahol olyan nagy, nemzetközi adatvezérelt cégek szakemberei árulnak el kulisszatitkokat, mint a Facebook, a LinkedIn vagy a Riot Games.

 

“2014-ben azért vágtunk bele a Crunch és Amuse szervezésébe, hogy a Budapesten élŇĎ mérnököknek – a hazai elemzŇĎkkel és tervezŇĎkkel közösen – létrehozzunk egy nemzetközi szakmai közösséget. Azóta konferenciáink a régió legfontosabb eseményeivé váltak, ahol a közép-európai tehetségek olyan techcégekkel építhetnek értékes kapcsolatokat, mint a Netflix, Facebook vagy LinkedIn” - mondta Boros Ádám fŇĎszervezŇĎ.

 

A Crunch részletes programja itt érhetŇĎ el, jegyek pedig itt vásárolhatóak.

Az Amuse részletes programja itt érhetŇĎ el, jegyek pedig itt vásárolhatóak.

 

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció