Újabb megállapodást kötött a védelmi ipar területén az OTT-ONE

Közel másfél éves előkészítő munka után újabb szerződést kötött az OTT-ONE a kolumbiai Védelmi Minisztérium tulajdonában lévő CODALTEC társasággal. A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vállalat tavaly tavasszal lépett először együttműködésre a kolumbiai társasággal innovációs fejlesztési tevékenység végzése és kivitelezése céljából. Az újabb együttműködés eredményeként az OTT-ONE tovább erősítheti tevékenységét a védelmi ipar területén.

A most megkötött szerződés értelmében az OTT-ONE jogosulttá vált egy, a kolumbiai rendvédelmi szervek által fejlesztett speciális megoldás értékesítésére kormányzati, rendvédelmi szereplőknek, valamint a civil szférában működő, speciális tevékenységet végző vállalkozások számára. A megállapodás továbbá fontos lépést jelent az OTT-ONE számára a kolumbiai piaci kapcsolatok építésében.

 

Az OTT-ONE először 2018 tavaszán lépett együttműködésre a kolumbiai Védelmi Minisztérium tulajdonában lévő CODALTEC társasággal. Akkor egy különleges tudományos és technológiai, valamint kereskedelmi tevékenységet célzó együttműködési szerződést kötött a két társaság, amelynek célja olyan közös innovációs fejlesztési tevékenység végzése és kivitelezése, amely a Kolumbiai Köztársaság Honvédelmi Ágazata tudományos és technológiai képességeinek erősítésére fókuszál. A tavaly köttetett megállapodás célja volt továbbá, hogy az OTT-ONE által fejlesztett és forgalmazott biztonságtechnikai megoldásokat a CODALTEC sikeres pilot projekteket követően saját vagy egyéb kolumbiai honvédelmi szervek használatára rendszeresítse. 

 

A CODALTEC társasággal való korábbi együttműködés részeként az OTT-ONE továbbá jogosulttá vált a CODALTEC által kifejlesztett „GECKO” fegyverszimulátorrendszer kereskedelmére, amellyel rendvédelmi szerveket, biztonságtechnikai cégeket tud szimulációs lőgyakorlatok megvalósítására alkalmas megoldással kiszolgálni. 

 

„Úgy gondoljuk, hogy a kolumbiai társasággal kötött újabb megállapodás fontos mérföldkő az OTT-ONE életében, mivel új lehetőséget nyújt a vállalatunk számára a kolumbiai Védelmi Minisztérium vállalkozásaival történő hosszú távú együttműködésre” – tette hozzá a szerződéskötés kapcsán Májer Bálint, az OTT-ONE Nyrt. vezérigazgatója. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció