A Fujitsu menedzselt szolg√°ltat√≥i st√°tuszt szerzett az AWS-tŇĎl

A felhŇĎalapú átalakulás felgyorsításához nyújtott képességei elismeréseképpen a Fujitsu elnyerte az AWS-tŇĎl a „menedzselt szolgáltató” (AWS Managed Service Provider, MSP) státuszt. Ennek birtokában a vállalat üzleti megoldások formájában értékesítheti az Amazon Web Services (AWS) felhŇĎszolgálatásait. A gyorsabb innovációra való képesség biztosításával a Fujitsu segíteni tud a nagyvállalatoknak és a kormányzati ügyfeleknek rövid idŇĎ alatt levezényelni a digitális átalakulást.

Az AWS legmagasabb partnerakkreditációs szintjére való továbblépés a Fujitsu és az AWS stratégiai együttmŇĪködésének legfrissebb eredménye. Ennek keretében került sor nemrég a Fujitsu Cloud Service for AWS konstrukció bevezetésére is. Az AWS MSP partnerprogramja azoknak az AWS partnerhálózatához tartozó tanácsadó partnereknek szól, akik a felhŇĎinfrastruktúra és az alkalmazásmigráció terén felhalmozott szakértelmüknek köszönhetŇĎen értékes támogatást tudnak nyújtani az ügyfeleknek környezetük proaktív monitorozása, automatizálása és felügyelete terén. Az akkreditációnak köszönhetŇĎen máris több ügyfél döntött a az új Fujitsu Cloud Service for AWS konstrukció megrendelése mellett. 

 

Az AWS-sel folytatott együttmŇĪködés fontos szerepet tölt be a Fujitsu felhŇĎkínálatában, amellyel a vállalat a digitális változásokra való reagálásban és a digitális átalakulás elŇĎmozdításában kíván segíti a szervezeteknek azzal, hogy felgyorsítja számukra a felhŇĎ bevezetésének következŇĎ szakaszát.

 

Az ügyfeleknek további elŇĎnyt jelent a Fujitsu bevált módszertana az átalakulás felgyorsítására. Az induló felméréstŇĎl kezdve a migráción át a folyamatos felhŇĎoptimalizálásig, a Fujitsu a teljes folyamatot egyszerŇĪsíti számukra.

 

„Ügyfeleink sikeres digitális átalakulása szempontjából az a legfontosabb, hogy velük közösen alakítsuk ki az adott vállalat igényeire szabott felhŇĎ-ökoszisztémát. A Fujitsu Cloud Service for AWS konstrukcióval zökkenŇĎmentesen beillesztjük az AWS-t ügyfeleink nagyvállalati IT-környezetébe – biztosítva számukra az üzleti modellek, az alkalmazások és a szolgáltatások gyors bevezetéséhez szükséges egyszerŇĪ skálázhatóságot, agilitást és eszközöket. Az AWS rangos MSP státuszának elnyerése bizonyítja a Fujitsu képességeit az AWS megoldások nyújtása terén, és elismeri azt a komoly oktatási befektetést, amellyel munkatársaink ezreit készítettük fel az AWS-minŇĎsítés megszerzésére” – nyilatkozta Mark Phillips, a Fujitsu többfelhŇĎs szolgáltatásokért, értékesítésért és értékesítéselŇĎkészítésért felelŇĎs EMEIA-régióbeli vezetŇĎje.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció