A 4iG-vel bŇĎv√ľlt az Elektronikus Fizet√©si Szolg√°ltat√≥k Sz√∂vets√©ge

2019 szeptemberétŇĎl a 4iG Nyrt.-t is tagjai közé választotta az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége, az EFISZ. A szövetség a hazánkban aktív, elektronikus fizetési szolgáltatást nyújtó társaságok érdekképviseletét látja el. 

A 4iG Nyrt. 15 éve van jelen a hazai és nemzetközi informatikai piacon pénzintézeti informatikai megoldásaival és szolgáltatásaival.
 
„Stratégiai célunk a magyarországi elektronikus fizetési rendszerek, modern szolgáltatási modellek kidolgozásának támogatása, illetve a lakosság és a szolgáltatók körében az új technológiák elfogadottságának növelése. Munkánkhoz új tagként kapcsolódik a hazai ICT piac egyik meghatározó szereplŇĎje, a 4iG Nyrt." – mondta Veres Mihály, az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége elnöke. „A hazai szolgáltatók és döntéshozók szövetségen belüli együttmŇĪködése azért is fontos, hogy a felgyorsult és megnövekedett fejlesztési igényeket megbízható és megtérülŇĎ formában szolgálhassák ki a magyarországi, vagy akár regionális üzleti léptékben megvalósítható projektek”- tette hozzá az EFISZ elnöke.
 
„15 éve veszünk részt informatikai megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal a pénzügyi szektor technológiai innovációjában. Az idei évtŇĎl a korábbinál erŇĎsebben fókuszálunk erre a stratégiai területre, ideértve olyan új fizetési megoldások, módok megvizsgálását, melyek kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetik a hétköznapi pénzügyeket. Ezeken a területeken jelentŇĎs növekedési potenciált látunk” – mondta Radó Gábor a 4iG Nyrt. kereskedelmi vezérigazgató-helyettese. „A pénzügyi szektor digitalizációs folyamataiban támasztott fejlesztési és üzemeltetési igényeket a 4iG teljes szélességében képes lefedni, számos megoldással és egyedi fejlesztéssel segítjük a pénzintézetek mŇĪködését, hogy zökkenŇĎmentesen léphessenek át a digitális üzleti jövŇĎbe” – tette hozzá a társaság kereskedelmi vezérigazgató-helyettese. 
 
 
Az EFISZ munkája túlmutat a fizetési értéklánc mögött álló üzleti modellek és IT rendszerek fejlesztésén, valamint a terület szereplŇĎinek érdekképviseletén, tagsjai között megtalálhatók a terület legnagyobb, legfontosabb szereplŇĎi: Budapest Bank Zrt., Diákhitel Központ Zrt., ERSTE BANK HUNGARY Zrt., GIRO Zrt., INTERTICKET Kft., Magyar Államkincstár, Magyar Posta Zrt., Magyar Telekom Nyrt., MKB Bank Nyrt., MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt., Nemzeti Mobilfizetési Zrt., OTP Bank Nyrt., Pénzjegynyomda Zrt., Vodafone Magyarország Zrt., 99999 Informatika Kft.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció