√öj vezetŇĎ a UPS Magyarorsz√°g √©l√©n

A UPS bejelentette, hogy Yannick Mooijman személyében új országigazgatót nevez ki magyarországi, görögországi, romániai és szlovéniai operációi irányítására, ahol a szakember a UPS helyi mŇĪködéséért, üzletfejlesztéséért és stratégiájáért felel majd. Mooijman Jim Kearneyt váltja a pozícióban, akit a UPS NövekvŇĎ Piacok pénzügyért felelŇĎs alelnökévé léptettek elŇĎ. 

„Yannick széleskörŇĪ szaktudása révén hozzájárulhat ahhoz, hogy a UPS magyar ügyfelei is növelhessék országhatárokon túlnyúló vagy akár interkontinentális üzleti kapcsolataikat, mely gyorsabban növekszik a helyi piacok teljesítményénél – nyilatkozta Lou Rivieccio, a UPS Europe elnöke. – Magyarország növekvŇĎ, exportorientált gazdaság, mely a kiválóság iránti törekvésérŇĎl híres Európa és a világ többi részén. Yannick jól érti az ügyfeleink ellátási láncát, ehhez kapcsolódó igényeit, és csapata élén segíteni fog számukra megtalálni a legjobb módját exporttevékenységük növelésének.” 

 

„A UPS komoly potenciált lát a magyar piacban, és folyamatosan ruház be a helyi szolgáltatási portfóliójába, hálózatába és infrastruktúrájába. A térség UPS ügyfelei jelenleg a leggazdaságosabb szárazföldi szolgáltatást választva is egy nappal gyorsabb szállítási szolgáltatást élvezhetnek Európa 25 országába. Ez a fejlesztés része annak az európai szintŇĪ 2 milliárd dolláros beruházásnak, melynek célja, hogy az ügyfeleink méretüktŇĎl függetlenül a lehetŇĎ legmegbízhatóbb szolgáltatást kapják a világ bármely országába is küldik a csomagjaikat” – mondta el Yannick Mooijman új megbízatása kapcsán.

 

A UPS 1989-ben kezdte meg szolgáltatásai nyújtását Magyarországon, akkor még egy szerzŇĎdéses partneren keresztül. Saját magyarországi operációit 1997-ben alapította. A vállalat ma összesen öt létesítménybŇĎl álló országos hálózata révén szolgálja ki magyar ügyfeleit. A UPS Magyarország új hazai székházát és logisztikai központját 2017-ben nyitotta meg Vecsésen.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció