Elindult Magyarorsz√°g elsŇĎ luxus piactere

A luxusautók eladása itthon rekordszinten növekszik. A vagyonos magyarok közel 5000 darabot vásároltak 2018-ban, amihez, ha hozzászámoljuk a reexportot, akkor akár 10 000-es darabszámról is beszélhetünk. Hasonló a helyzet a luxusingatlanokkal is, amiknek az ára megduplázódott az elmúlt évben. Ezeket a piaci jeleket látva döntött úgy a Richlife.hu-t üzemeltetŇĎ Rich Group, hogy elindít egy olyan niche apróhirdetési oldalt, amely a luxustermékek eladóit és vevŇĎit köti össze.

Az üzemeltetŇĎk hisznek abban, hogy a prémium kategóriát csak különválasztva lehet bemutatni, hiszen így történik ez a való életben is. Az oldalon jelenleg luxus- és sportautók, valamint luxusingatlanok hirdetésére van lehetŇĎség, és ez a kör hamarosan bŇĎvülni fog további prémium termékekkel. Valamennyi feladott hirdetést központilag ellenŇĎriznek, mely során kiemelt figyelmet fordítanak a képek minŇĎségére és a leírások részletességére.

 

A termékek kiválasztása autók esetén az ár és a márka alapján, ingatlanoknál pedig szintén az ár, valamint a lokáció alapján történik. Természetesen lehetŇĎség van üzleti célú ingatlanok feltöltésére is. A legolcsóbb elérhetŇĎ autó is több, mint 10 millió forintba kerül, és az ingatlanok is körülbelül 50 millió forintos ár felett kerülnek csak fel az oldalra. Utóbbiak ebben az ár sávban általában kis alapterületŇĪ lakások nagyon igényes berendezéssel vagy kitŇĪnŇĎ elhelyezkedéssel. Autók rövid és hosszú távú bérletes konstrukcióban, valamint kiadásra szánt ingatlanok is megjelenhetnek az oldalon.

 

A Richlife.hu üzemeltetŇĎje számára kiemelten fontos a hirdetŇĎk adatainak biztonsága és anonimitásukat garantálja. A vevŇĎi oldalt is védik, hiszen csak alapos ellenŇĎrzés után engedik fel a hirdetéseket.

 

Bár az oldal önmagában is érdekes lehet a látogatók számára, a cél a lehetŇĎ legtöbb sikeres értékesítés elŇĎsegítése, melyben az eladó és a vevŇĎ is egyaránt elégedett. Már az induláskor több száz termék található az oldalon és átlagosan 2-3000 aktív hirdetéssel tervezik üzemeltetni az oldalt. Arra számítanak, hogy a kategóriák bŇĎvítése tovább növeli majd ezt a számot.

 

A Richlife.hu elindult, és az üzemeltetŇĎk készen állnak arra, hogy felépítsenek egy olyan luxus piacteret, amely hosszútávon is stabil szereplŇĎjévé válhat a hazai online világnak. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció