Elindult az orvosi szolg√°ltat√°sok online piactere

Elindult az elsŇĎ, átfogó, online egészségügyi foglalási rendszer, a Healhop. Az innovatív magyar startup célja, átlátható információkat adni elérhetŇĎ kezelésekrŇĎl, valamint a lehetŇĎ leggyorsabban és leghatékonyabban összekötni a betegeket és a minŇĎségi magánegészségügyi intézményeket. A startup elindulásához az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures inkubációs tŇĎkebefektetése járult hozzá. 

A Healhop abból a felismerésbŇĎl született, hogy a betegek világszerte, így már Magyarországon is mind gyakrabban fordulnak az internethez, ha egészségügyi problémával néznek szembe. Az orvos vagy szolgáltató kiválasztása sok utánajárást igényel, még akkor is, ha egyre több információ áll rendelkezésre. A www.healhop.com címen elérhetŇĎ új internetes felület segít megtalálni a páciens számára leginkább megfelelŇĎ kezelést, és néhány kattintással eljuttatni az idŇĎpont foglalásig.

 

A Healhop az elsŇĎ piactér, amely bizonyítja, hogy a magánegészségügyben is mŇĪködhet a más területeken már megszokott kényelmes, internetes vásárlási modell. Az átláthatóság érdekében a vállalkozás minden orvosi szolgáltatást árának feltüntetésével és tartalmának részletes leírásával együtt jelenít meg. A Healhop folyamatosan frissülŇĎ, válogatott ajánlatokkal segíti a felhasználókat a számukra megfelelŇĎ orvosi szolgáltatás és intézmény kiválasztásában, és egyben lehetŇĎséget biztosít a foglalásra. Emellett intenzív online promóciós munkát végeznek, levéve ezt a fajta terhet a szolgáltatók válláról. Az úttörŇĎ vállalkozás megbízhatóságát a felhasználók értékelései és a Healhop közeljövŇĎben bevezetésre kerülŇĎ saját fejlesztésŇĪ Kiválósági Tanúsítványa biztosítja. 

 

„Küldetésünk megépíteni azt a hidat, amely összeköti a betegeket és az egészségügyi intézményeket, éljenek bármilyen messze is egymástól” – mondja Kövesdi Gábor, a Healhop ügyvezetŇĎje. 

 

A Healhop fejlesztését és üzemeltetését széles nemzetközi tapasztalattal rendelkezŇĎ szakértŇĎi csapat végzi, amelynek tagjai többek között az egészségügy, turizmus és szoftverfejlesztés területeirŇĎl érkeztek.

 

Az új startup folyamatos fejlesztésének finanszírozási hátterét Széchenyi 2020 program forrásaiból, az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures Inkubációs programjának keretében elnyert tŇĎkebefektetés teremti meg.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció