A Xerox tov√°bbfejleszti tintasugaras technol√≥gi√°j√°t √ļj nyomdag√©p√©vel

A Xerox bemutatta a Xerox Baltoro HF Inkjet Press tintasugaras, vágott lapos nyomdagépet, amely lehetŇĎvé teszi a nagy mennyiségŇĪ tranzakciós nyomtatást, a kiváló minŇĎségŇĪ DM levelek és katalógusok készítését egyetlen nyomdagépen, tökéletes képminŇĎséggel és termelékenységgel.

„A Baltoro HF-et az iGen és a High Fusion nyomdagépekben alkalmazott tintasugaras technológiák legjobb felhasználásával fejlesztettük ki. Az eredmény egy olyan úttörŇĎ platform lett, amely kiválóan használható a kereskedelmi nyomtatásban és az ofszethez hasonló magas minŇĎséget biztosít” – mondta Tracey Koziol, alelnök, Xerox, Global Offerings. „A Baltoro HF nyomdagépet úgy terveztük, hogy folyamatosan, a felmerülŇĎ igényeknek megfelelŇĎen tudjuk majd továbbfejleszteni.”

A mostani innovációnak köszönhetŇĎen a Baltoro HF az egyetlen olyan belépŇĎ szintŇĪ tintasugaras nyomdagép, amely az automatikus intelligencia használatával optimalizálja és szinten tartja a szín- és képminŇĎséget, valamint képes a valós idejŇĪ önkorrekcióra is. A nyomdagép automatikus intelligenciája, valamint a High Fusion festék és a Xerox High Fusion W-series tintasugaras nyomtatófejek valódi nagyfelbontású 1200 x 1200 dpi nyomat minŇĎséget biztosítanak anélkül, hogy szükség lenne a média elŇĎkezelésére. Az elŇĎkezelési megoldások elkerülésével csökken a nyomdagép mérete, energiafogyasztása és a teljes mŇĪködési költsége, miközben növekszik a termelékenység. 

 

A Baltoro HF olyan további funkciókat is tartalmaz, amelyekkel idŇĎ takarítható meg. Nyomtatási sebességével és a kategóriájában elérhetŇĎ legszélesebb nyomtatási területtel biztosítja, hogy 115 százalékkal növekedjen a termelékenység. Emellett a Xerox FreeFlow Core automatizálja és leegyszerŇĪsíti az idŇĎigényes nyomdai elŇĎkészítés feladatait, míg a Xerox FreeFlow Print Server lehetŇĎvé teszi új munkák hozzáadását a nyomtatási sorhoz a nyomdagép mŇĪködése közben is. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció