A Fujitsu új WebModeler fejlesztése egyszerűsíti és gyorsítja a digitális átalakulást

A Fujitsu bemutatta a nagy produktivitású RunMyProcess DigitalSuite* felhőplatform új fejlesztéseit. Ezek segítségével a szervezetek versenytársaikat megelőzve, gyorsabban és egyszerűbben tervezhetik meg digitális átalakulási projektjeiket.

A WebModeler a RunMyProcess DigitalSuite workflow-automatizációs és webes folyamatinnovációs platform legújabb komponense. Teljes körűen testre szabható webes felületeivel és a dizájnkomponensek (pl. elrendezés, elemek, adatforrások) optimalizálását támogató képességeivel lehetővé teszi, hogy az ügyfelek jobban reagáljanak a piaci változásokra. 

 

Az új modullal a nagyvállalatok gyorsabban megtervezhetik RunMyProcess DigitalSuite alkalmazásaikat, és jobb, hatékonyabb felhasználói felületeket hozhatnak létre. A WebModeler egyszerűsíti és gyorsítja a webes felületek kialakítását. Felhasználók által tesztelt, áttekinthető felülete és „drag-and-drop” funkcionalitása új, friss élményhez juttatja a RunMyProcess DigitalSuite felhasználóit. Előnézeti üzemmódjával a fejlesztők bevezetés előtt tesztelhetik és ellenőrizhetik a webes felületeket. A WebModeler a digitális átalakulási projektek megtervezéséhez és megvalósításához is kínál új funkciókat.

 

A megoldások elkészítéséhez szükséges idő lerövidítésével a WebModeler javítja a RunMyProcess DigitalSuite fejlesztők produktivitását. A nagyobb produktivitás egyben a fejlesztési költségeket is csökkenti, így az ügyfél eredményesebben versenyezhet, és gyorsabban alkalmazkodhat a digitális üzleti működés gyorsan változó igényeihez.

 

Rendkívül stabil megoldás, ismerős, hatékonyan támogatott fejlesztési eszközkészlettel 

A produktivitást és a használhatóságot további fontos jellemzők javítják, amelyek még robusztusabbá és könnyebben hozzáférhetővé teszik a modult a fejlesztők számára. A WebModeler rendkívül magas kódstabilitást biztosít, és arra a React.js nyílt forráskódú Open Source JavaScript könyvtárra épül, amelyet eredetileg a Facebook fejlesztett ki felhasználói felületek megépítésére, és később más nagy platformok – köztük az Instagram és a Netflix – is igénybe vettek a saját céljaira. Ennek köszönhetően az új fejlesztők erős fejlesztői közösségre támaszkodhatnak: több mint 1100 React.js fejlesztő van jelen a GitHubon, illetve a StackOverflow, a Slack és a Freenode IRC platformok is aktív React.js fejlesztői csoportokkal rendelkeznek.

 

Az új modul tartalmaz egy nagy teljesítményű eszközkészletet is a gyors és ésszerű fejlesztéshez. A React.js jól hasznosítja a megoldás jó minőségű hibaelhárítási és tervezési eszközeit, a Chrome-hoz és a Firefoxhoz letölthető böngészőbővítményeket, valamint a szintén letölthető React fejlesztői eszközöket. A funkciók működéséről részletesebb üzeneteket küldő WebModeler teljes körűen integrált súgót és dokumentációt is tartalmaz. 

 

„A digitális átalakulási projektekre sosincs elég idő – hiszen a céljuk épp az, hogy szervezet minél előbb, a versenytársakat megelőzve jelenjen meg új képességekkel piacon. A RunMyProcess DigitalSuite ütőképes platformot ad ehhez az ügyfelek kezébe, a WebModelerrel pedig még könnyebben és gyorsabban tudják kezelni, illetve végrehajtani a változtatásokat. Az új funkciókkal nem csupán jobb felhasználói felületek készíthetők, hanem a fejlesztők produktivitása is javul, hozzájárulva ezzel a gyorsabb és versenyképesebb alkalmazáskörnyezet megteremtéséhez” – nyilatkozta Massimo Cappato, a Revevol S.a.r.l. globális üzletfejlesztési igazgatója.

 

„Napjaink szervezeteinek minden eddiginél élesebb versenyben kell helyt állniuk. A RunMyProcess DigitalSuite platform új WebModeler modulja jól érzékelteti, milyen elkötelezetten segítjük hozzá ügyfeleinket a produktívabb működéshez és a rendkívüli felhasználói élmény nyújtásához. A modul bevezetése azt is jól érzékelteti, hogy a RunMyProcess DigitalSuite platformot továbbfejlesztve, optimalizált eszközöket biztosítunk ügyfeleinknek a digitális átalakulási projektek megvalósításához és a megváltozott piaci környezetben való sikeres működéshez. 2019 során további fejlesztésekkel is gazdagítjuk majd a RunMyProcess DigitalSuite termékcsaládot” – jelentette ki Hiroshi Yazawa, a Fujitsu RunMyProcess vezérigazgatója. 

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu RunMyProcess a következő hónapokban teszi elérhetővé az első ügyfelek számára az új modult. 

 

______________

* A Fujitsu RunMyProcess DigitalSuite nagy produktivitású felhőplatformján a szervezetek gyorsan és biztonságosan megépíthetik, tesztelhetik, bevezethetik és skálázhatják a digitális folyamatokat a felhőben, helyben és a mobilkörnyezetben is összekapcsoló, eszközfüggetlen alkalmazásokat. A RunMyProcess segítségével a legkomplexebb üzleti folyamatokat is modellezhetik és észszerűsíthetik, miközben meglévő rendszereiket és szolgáltatásaikat (pl. az Office 365 és más felhőszolgáltatásokat, vagy a helyben telepített SAP-megoldást) integrálhatják okostelefonokkal, táblagépekkel, PC-kkel, hordható technológiával vagy más mobileszközökkel. Így a felhasználóknak bárhol és bármikor kifogástalan használati élményben lehet részük. A platform előre megépített csatlakozóival az ügyfelek gyorsabban kifejleszthetnek internetes alkalmazásokat, és hónapok helyett napokon belül bevezethetik, illetve rövid időn belül több ezer felhasználóra skálázhatják őket.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció