A Bridgestone k√©szen √°ll arra, hogy otthon√°ban √ľdv√∂z√∂lje a vil√°got

A Bridgestone Corporation az egyetlen olyan világszintŇĪ olimpiai és paralimpiai partner, amelynek globális központja Tokióban van. A vállalat az olimpiai eseményekig hátralevŇĎ egy évben arra invitálja a világot, hogy kövesse az ötkarikás játékokhoz vezetŇĎ útján, és tapasztalja meg, mit jelent segíteni az embereknek álmaik megvalósításában.

A Japánban közel 90 éves múlttal és több mint 28.000 alkalmazottal rendelkezŇĎ vállalat számára különösen fontos a soron következŇĎ 2020. évi tokiói olimpiai. Globális, az emberek közlekedésének, életmódjának, munkájának és szórakozásának javítását célzó kötelezettségvállalásuk részeként a Bridgestone arra összpontosít, hogy hozzájáruljon valamennyi sportoló, közremŇĪködŇĎ, szurkoló és látogató pozitív élményéhez a játékok ideje alatt. Emellett a vállalat biztosítja, hogy az esemény támogatására tett erŇĎfeszítései olyan elŇĎnyökkel járnak majd Tokió városának és lakosainak, amelyek a játékok zárása után is megmaradnak.

 

„Hatalmas büszkeséget érzünk, amiért támogathatjuk az olimpiai játékokat, és otthonunkban üdvözölhetjük a világot” – mondta Masaaki Tsuya, igazgatósági elnök, ügyvezetŇĎ igazgató és képviselŇĎ igazgató. – „Amikor 1931-ben létrejött a Bridgestone, alapítónk egész emberiség jóléte és boldogsága iránti elkötelezettsége szilárdan beépült a céges kultúránkba, és napjainkban is megvalósul a vállalatunk „A társadalom szolgálata kiemelkedŇĎ minŇĎséggel” elnevezésŇĪ küldetésén keresztül. Célunk az, hogy bemutassuk ezeket a hosszan tartó értékeket az ipart megváltoztató, jövŇĎbeli innovációra vonatkozó elképzeléseinkkel együtt, miközben támogatjuk a 2020. évi tokiói olimpiai és paralimpiai játékokat.” - tette hozzá az igazgató.

 

A termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat egyaránt tartalmazó portfoliója révén a Bridgestone büszkén segít a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), a Nemzetközi Paralimpiai Bizottságnak (NPB) és az Olimpiai és Paralimpiai Játékok Tokiói SzervezŇĎbizottságának (TOCOG) abban, hogy minden idŇĎk egyik leghatékonyabb és legfenntarthatóbb játékát szervezhessék meg. 

 

 

A vállalat által nyújtott támogatás tartalma: 

  • Terv kidolgozása arra, hogy az olimpiai és paralimpiai játékok hivatalos gumiabroncs-szállítója – a hivatalos olimpiai flotta gépjármŇĪveihez – a vállalat legyen. 
  • A Tokyo Aquatics Centre és az Ariake Arena épületeiben a Bridgestone szeizmikus rengéscsillapító elemeinek közelmúltban bejelentett kiépítése, amely földrengések esetében jelentŇĎsen csökkenti az épületek károsodásának lehetŇĎségét.
  • Kötelezettségvállalás a Tokiói Közigazgatási Torony Közlekedési Igény Menedzsmentje (TDM) kezdeményezésének támogatására, amely a közlekedés megkönnyítésében, és a forgalmi torlódások enyhítésében segíti a vendéglátó várost.
  • További, az iparágban vezetŇĎ, sokoldalú termékek és megoldások kínálata, amelyek célja a hatékony és fenntartható közlekedés, építési hatékonyság stb. támogatása. 
    Önkéntes program, amely több száz alkalmazottja számára lehetŇĎvé teszi azt, hogy a szervezŇĎkkel együttmŇĪködve segítsék a játékok problémamentes és hatékony lebonyolítását azért, hogy a szurkolók és sportolók önfeledten élvezhessék az olimpiát.

 

A Bridgestone világszintŇĪ olimpiai és paralimpiai partnerséggel kapcsolatos valamennyi tevékenységének célja továbbá, hogy mind az egészséges, mind a fogyatékkal élŇĎ sportolókat segítse abban, hogy megvalósíthassák álmaikat. Ezeket az erŇĎfeszítéseket támogatva a vállalat több mint 15 országban mŇĪködik együtt az olimpiai és paralimpiai játékok több mint 50 inspiráló sportolójával és nagyreményŇĪ fiataljával, hogy Ňźk márkanagykövetként segíthessenek a Tokió 2020-hoz vezetŇĎ úton. Ezek a partnerségek azt a támogatást egészítik ki, amelyet a Bridgestone több mint 200 nemzet olimpiai bizottságának kínál. A vállalat ilyen módon hangsúlyozhatja, hogy a sportban olyan erŇĎ rejlik, amely a határokon átível, ösztönöz, egyesít és inspirál.

 

Az olimpia jövŇĎ nyári eseménye egyike azoknak a fontos pillanatoknak, amikor a Bridgestone bemutathatja új technológiáit és azt, hogy innovatív és globális vállalattá válik 2020-ra. Az elkövetkezendŇĎ hónapokban a vállalat további közleményekkel igyekszik bemutatni a világnak, hogyan járul hozzá a Tokió 2020 eseményéhez. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció