A PEPCO anyacége is az Oracle Cloud platformot választotta

A PEPCO, a Poundland és a Dealz márkákat egyesítŇĎ Pepkor Europe vezetŇĎ páneurópai kiskereskedelmi csoport az Oracle Cloudot választotta üzleti növekedésének támogatásához. A Pepkor a családok mindennapjaihoz szükséges ruházati és általános fogyasztási termékek, mint étel, egészségügyi és kozmetikai termékek forgalmazásával foglalkozik Európa szerte. Magyarországon a PEPCO kereskedelmi lánc 145 üzlettel van jelen.

“A Pepkor Europe alá tartozó márkák 14 országban több mint 2 000 üzlettel szolgálják ki a vásárlókat változatos és folyton megújuló termékkínálattal, magas minŇĎségben. Hiszünk abban, hogy az Oracle Retail központosított és fejlett készletkezelési képességei révén nagymértékben növekszik a mŇĪködési hatékonyságunk és rugalmasságunk, azáltal, hogy jobb rálátást kapunk a készleteinkre és a különbözetekre” – mondta Andy Bond, a Pepkor Europe ügyvezetŇĎje. “Mélyreható vizsgálódást követŇĎen az Oracle-t választottuk partnerünknek az infrastrukturális megújulásunk kulcsszereplŇĎjeként.”

 

A Pepkor Europe az Oracle Retail Merchandising Cloud Service alkalmazásával egységesíti készletkezelési folyamatait, az Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud révén pedig automatizálja és korszerŇĪsíti a pénzügyi folyamatokat a vállalat egészére nézve.

 

“A Pepkor Europe-nak olyan technológiai háttérre van szüksége, amely kiszolgálja az üzleti igényeit és mélyrehatóbb betekintést nyújt a mŇĪködésébe, amivel magasabb fokú hatékonyságot érhet el” – mondta Mike Webster, az Oracle Retail senior alelnöke és vezérigazgatója. “Egyedül az Oracle Retail képes végponttól végpontig terjedŇĎ megoldást nyújtani, amely a támogató pénzügyi folyamatoktól az összetettebb kereskedelmi mŇĪködésig terjed és ezáltal kiszolgálja a Pepkor nemzetközi terjeszkedési igényeit. Emellett számos számviteli megközelítést, különbözŇĎ pénznemek, nyelvek és jogi személyek kezelését is támogatja.”

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció