Sales munka a digit√°lis korban

Mára a hagyományos kereskedŇĎi, eladói munka teljesen megváltozott. Idén elŇĎreláthatólag közel 500 milliárd forintot költünk majd itthon online áruházakban, több millióan intézik napi banki ügyeiket telefonjukról vagy számítógépükrŇĎl. 

Ráadásul 2019-ben elŇĎreláthatóan már több online vásárlás fog történni mobiltelefonról, mint számítógéprŇĎl. Egyre többen olvasnak könyvet digitálisan, gyakorlatilag szinte kizárólag online hallgatunk zenét és hazánkban is terjed a streaming videószolgáltatások piaca. EgyértelmŇĪ, hogy megváltoztak a vásárlók fogyasztói szokásai, egyre kevesebben szeretnének „fizikai” áruházakban vagy szolgáltatóknál sorban állni, parkolni, várakozni és reménykedni abban, hogy az eladó valóban oda fog figyelni rájuk.

 

A digitális világ robbanásszerŇĪ elŇĎretörése mellett azonban az egyedi igényekre szabott, személyes ügyfélkiszolgálásra továbbra is igény mutatkozik, különösen akkor, ha olyan szenzitív témákról van szó, mint a pénzügyek. Az Erste Bank Mobilbankár Hálózatának kollégái rugalmasan és tökéletes szakmai felkészültséggel alkalmazkodnak az ügyfél igényeihez, oda mennek, akkor és ahova, ahogyan azt az ügyfél kéri. Emellett ez a munkakör a 21. század sales-es munkavállalóinak is új lehetŇĎséget kínál, hiszen teljesen új élményt nyújt számukra is: kötetlen munkaidŇĎben, az ügyféllel valódi személyes kapcsolatot kialakítva tudnak dolgozni az új generációs bankárok, nem kell egész nap egy irodában, bankfiókban ülniük. Ha akarnak, együtt ebédelhetnek az ügyféllel, összefuthatnak vele egy kávéra, vagy ellátogathatnak az otthonukba. Ehhez természetesen az Erste megfelelŇĎ képzést, mentorálást és támogató hátteret biztosít minden újonnan belépŇĎ bankárnak.

 

Napjaink vásárlói nagyra értékelik a személyes odafigyelést, jelentŇĎs igény van a könnyen elérhetŇĎ, flexibilis és minŇĎségi szolgáltatásokra. A mobilbankárok által nyújtott szolgáltatások minderre megoldást kínálnak. Az ügyfelek növekvŇĎ igényeire reagálva az Erste Bank folyamatosan bŇĎvíti mobilbankár hálózatát, és egyre több sales-es dönt úgy, hogy nyugodtabb, jövedelmezŇĎbb és szabadabb életet szeretne élni a bankári munka segítségével.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció