Haz√°nkban is el√©rhetŇĎv√© v√°lik a virtu√°lis eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°s

A tizenhárom éves magyarországi múlttal rendelkezŇĎ Advance Medical Hungary 2019. június 13-tól Teladoc Hungary néven folytatja munkáját. A technológia alapú egészségügyi szolgáltatást nyújtó Advance Medical Hungary a név- és tulajdonosváltást követŇĎen, a New York-i tŇĎzsdén jegyzett Teladoc Health vállalatcsoport tagjaként bŇĎvíti szolgáltatási portfólióját és – Virtuális medicina néven – elsŇĎként kínál Magyarországon virtuális egészségügyi ellátást.

A Teladoc Health világszerte több mint 2 500 munkavállalójával 2018-ban több mint 2,6 millió virtuális egészségügyi konzultációt végzett, és több millió páciens részére nyújtott egészségügyi szolgáltatást. Az Advance Medical Hungary-t 2006 óta tagjai között tudó Advance Medical cégcsoport nemzetközi egészségügyi szolgáltatásai a Teladoc Health számára is nagy értéket képviselnek. A Teladoc Health vállalatcsoporthoz csatlakozva, a Teladoc Hungary a világ elsŇĎszámú virtuális egészségügyi ellátást – Virtuális medicinát – kínáló hálózatának tagja lett. 

 

„A Teladoc Health-nél azon dolgozunk, hogy elŇĎsegítsük a virtuális egészségügyi ellátás és a technológia alapú egészségügyi szolgáltatások elterjedését, hogy általuk a minŇĎségi egészségügy egyre több ember és vállalat számára legyen elérhetŇĎ. Célunk, hogy szerte a világon, így Magyarországon is emberek millióinak segítsünk egészségügyi problémáik megoldásában a könnyen elérhetŇĎ, magas színvonalú és a legmodernebb technológia bevonásával. A mindennapokban ez a portálalapú és mobileszközökön elérhetŇĎ online, telefonos és videós orvosi konzultációt jelenti, amelynek segítségével a világon bárhonnan és bármikor, azonnali vagy elŇĎre egyeztetett idŇĎpontban orvosi tanács és segítség kérhetŇĎ. Az alkalmazások a legmodernebb technikai háttérrel biztosítják mind a gyors elérhetŇĎséget, mind pedig a diszkrét és biztonságos felhasználási lehetŇĎséget” – mondta el Dr. Karai Gábor, a Teladoc Hungary ügyvezetŇĎ igazgatója.

 

A Teladoc Hungary sikeres növekedését, valamint a minŇĎségen alapuló szolgáltatási modelljét és magyarországi küldetését az anyavállalat elkötelezetten támogatja. A Teladoc innovatív megoldásai már elérhetŇĎk a vállalat hazai partnerei és ügyfelei – elsŇĎsorban biztosítók és nagyvállalatok – számára.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció