Színes fényjátékba borul a Párisi Udvar

Különleges mŇĪvészeti projekttel és belvárosi prémium üzlet megnyitójával ünnepli a Samsung 30 éves magyarországi jelenlétét. A jubileumi ünnepség központi témája a digitalizáció és a jövŇĎ technológiái, ez inspirálta a Centrum Production csapatát, akik a jubileumi ünnepségre fényfestéssel készülnek. Az alkotás a frissen felújított Párisi Udvar épületén lesz látható június 19-én, 21 óra 30 perckor. 

A Samsung 30 éve van jelen Magyarországon. A vállalat az elmúlt három évtizedben a legmodernebb és leginnovatívabb megoldásokat hozta el a magyar felhasználóknak, magyarországi gyárából pedig egész Európát ellátja a technológia csúcsát jelentŇĎ szórakoztató elektronikai termékekkel. 

 

Legyen szó a legújabb mobilos trendekrŇĎl, az intelligens háztartási megoldásokról vagy kiemelkedŇĎ TV-s technológiákról: a Samsung világszerte milliók mindennapjait teszi könnyebbé. A vállalat elkötelezte magát aziránt, hogy az elkövetkezŇĎ 30 évben is a felhasználók igényeit szem elŇĎtt tartva, a lehetŇĎ legmagasabb minŇĎségben alkossa meg a jövŇĎ megoldásait.

 

Ez az elkötelezŇĎdés inspirálta a Centrum Production csapatát, mikor a programsorozatot lezáró fényfestést tervezték. 

 

„Nagyon örültünk a Samsung megkeresésének, hiszen egy olyan jövŇĎbemutató mŇĪalkotást készíthettünk, amely a mából kiindulva kalandozik el a jövŇĎ megoldásai felé. Különleges megoldással készülünk az eseményre, amelyet egy nagyon izgalmas terepen mutathatunk be. A város központi részén található, frissen felújított Párisi Udvar külsŇĎ felületén korábban még nem volt hasonló mŇĪvészeti bemutatóra példa” – mondta el BesnyŇĎ Dániel, a projekt art directora.

 

„A Samsung egyedülálló, innovatív megoldásai formálják a jövŇĎt és a digitális trendeket, Daniék csapata pedig egy olyan, Magyarországon eddig közterületen még nem használt technológiát épít a vetítésbe, amely az elkövetkezŇĎ évek megoldását hozza el. Éppen ezért választottuk a nemzetközileg is elismert mŇĪvészeket. Közösen egy olyan alkotást hozunk létre, amellyel a jövŇĎ mŇĪvészetébe nyerhetnek bepillantást az érdeklŇĎdŇĎk” – tette hozzá Samu Zsófia, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetŇĎje. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció