A Russmedia International lett a Randivonal cégcsoport többségi tulajdonosa

A Russmedia International a legnagyobb hazai társkeresŇĎ oldalakat mŇĪködtetŇĎ Randivonal cégcsoport többségi tulajdonrészének megvásárlásával tovább erŇĎsíti digitális cégportfólióját a térségben.

„Kiváló növekedési potenciált látunk a Randivonalban és a cégcsoporthoz tartozó többi niche társkeresŇĎ oldalban egyaránt” – nyilatkozta Eugen B. Russ, a Russmedia International ügyvezetŇĎje. „A Randivonal alapítójával, Weiler Péterrel hiszünk a folyamatos növekedésben és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a cégcsoport a következŇĎ fejlŇĎdési szintre lépve a régió nemzetközileg is fajsúlyos szereplŇĎjévé váljon. A Randivonalon kívül további akvizíciókat tervezünk a közép-kelet-európai régióban.”

 

„Az új többségi tulajdonosunkban megtaláltuk ideális partnerünket abban, hogy nemzetközi jelenlétünket erŇĎsíteni tudjuk és társkeresŇĎ platformjaink még több és több párnak segítsen egymásra találni weboldalainkon és mobilapplikációinkon keresztül” – tette hozzá Weiler Péter, a Randivonal vezetŇĎje és társtulajdonosa.

 

A Russmedia International a Gran Private Equity többségi tulajdonrészét vásárolta meg, Weiler Péter továbbra is cégcsoport élén marad, amely az elmúlt 5 év során megduplázott árbevételét a következŇĎ idŇĎszakban is a kétszeresére tervezi növelni.

 

„Ambiciózus terveink vannak, de úgy gondoljuk, hogy megfelelŇĎ partnert találtunk ahhoz, hogy meg is valósítsuk azokat” – nyilatkozta Weiler, hozzátéve, hogy a nemzetközi erŇĎsödés mellett továbbra is koncentrálnak a magyar piacra, hogy vezetŇĎ helyüket megŇĎrizzék az online társkeresŇĎ szegmensben.

 

A tranzakció során az eladó Gran Private Equity-t a Clairfield International és a CFI Hungary, a Russmedia International-t pedig a Schönherr és a Tandax Advisory támogatta tanácsaival.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció