Kulcspiacnak tekinti Magyarorsz√°got a Retargeting.biz

Tavaly lépett piacra hazánkban a romániai székhelyŇĪ e-kereskedelmi vállalat, a Retargeting.biz és az eddigi tapasztalataikat felhasználva bŇĎvítik szolgáltatásukat, valamint újabb fejlesztéseket hajtanak végre a megoldásaikon, amelyekkel a webáruházak forgalmát, a vásárlási élmény javítását szeretnék még inkább elŇĎsegíteni. A cég rövid idŇĎ alatt a kelet-európai régió egyik meghatározó szereplŇĎjévé nŇĎtte ki magát az online marketing tevékenység automatizálása terén, és jelenleg több mint 3000 ügyfelet szolgál ki. A közelmúltban beléptek a görög e-kereskedelmi piacra és vele párhuzamosan megújították a magyar nyelven is elérhetŇĎ honlapjukat.

A Retargeting.biz sikerének titka abban rejlik, hogy a gépi tanulási képességekkel rendelkezŇĎ marketing automatizációs alkalmazásuk, a GDPR elŇĎírásoknak mindenben megfelelve, adatokat gyŇĪjt az online boltok látogatóival kapcsolatban: figyeli a mŇĪveleteket, az egyéni érdeklŇĎdést, valamint a kedvenc termékeket, hogy ezek alapján automatikusan csoportokat hozzon létre. Ennek megfelelŇĎen ha a felhasználó otthagyja a bevásárló kosarát vagy vásárlás nélkül böngész a termékek között, akkor a késŇĎbbi webes navigációja során olyan hirdetésekkel fog találkozni, amely az online áruház termékeit, valamint az adott márkát segítenek megjegyezni, még akkor is, ha már elhagyta a weboldalt.

 

Az ügyfeleknek ráadásul lehetŇĎségük van néhány kattintással aktiválni a platformon az „elhagyott bevásárló kosár-remarketing” és a „látogatói remarketing” kampányokat. A célközönség és a célzás kijelölése automatikusan történik, míg a kampány a megfelelŇĎ termékekkel személyre szabottan jelenik meg a felhasználók oldalán. Mivel a Retargeting.biz egyik célja, hogy biztosítsa a hirdetések létrehozásának leghatékonyabb módját, kampányaiban elŇĎre meghatározott címsorokkal, szövegekkel, call-to-action megoldásokkal és márkaépítŇĎ elemekkel dolgozik.

 

A vállalat a napokban élesítette a saját, megújult weboldalát is, ami még inkább a felhasználói élményre összpontosít, könnyebben használható, felhasználóbarát, minden eszközre optimalizált, tartalma pedig egyszerŇĪen áttekinthetŇĎ. A román, angol, magyar és bolgár nyelvŇĪ változat mellett a honlap már görögül is elérhetŇĎ. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció