A Balatonra is megérkezett az 5G

A Vodafone Magyarország számára kiemelten fontos a balatoni régió, így a szolgáltató az utóbbi években folyamatosan fejleszti hálózatát a térségben. 

A régió és a Vodafone közös története most tovább folytatódik, hiszen a vállalat Zalaegerszeg, Budapest és Debrecen után a Balatonra is elvitte az 5G élményt. Június 1-2-án a Nemzeti Regatta látogatói betekintést nyerhetnek a jövŇĎbe a Vodafone Future Truck révén, melynek innovatív, köztük 5G-n mŇĪködŇĎ demóit egész hétvégén kipróbálhatják az érdeklŇĎdŇĎk. 

 

A balatoni régió rendkívül fontos a Vodafone Magyarország számára, ennek megfelelŇĎen korábban több balatoni kilátó felújítását is támogatta a vállalat, valamint a teljes térségben elérhetŇĎvé tette szupergyors 4G+ szolgáltatását, mely így a Balaton körül 53 településen érhetŇĎ el. 

 

 

A Vodafone Magyarország az idei évben Siófokon, a Nemzeti Regattán mutatja be elŇĎször a Vodafone Future Truckot, melyben jövŇĎbe mutató, köztük 5G technológiát is használó demók kaptak helyet. A látogatók tesztelhetik többek között a jövŇĎ egészségfejlesztését bemutató, virtuális repülésélményt nyújtó ICAROS-t; megismerhetik a jövŇĎ közlekedését az immerzív virtuális valóságban, 5G kapcsolaton keresztül távvezérelt autó segítségével; beszélgethetnek Pepperrel, a humanoid robottal; valamint kipróbálhatnak egy több szereplŇĎ által egyszerre, az 5G technológiának köszönhetŇĎen valós idŇĎben, VR szemüvegen keresztül játszható játékot.

 

„A Vodafone Magyarország számára kiemelten fontos a balatoni régió, így az utóbbi években folyamatosan fejlesztettük hálózatunkat a térségben. Ennek köszönhetŇĎen a tó teljes térségében elérhetŇĎvé vált a 4G+ hálózatát, mely így már 53 településen érhetŇĎ el. A balatoni régió és a Vodafone közös története most tovább folytatódik, hiszen Zalaegerszeg, Budapest és Debrecen után a Nemzeti Regattára is elhoztuk az 5G élményt, a fesztivál látogatói kipróbálhatják az 5G adta lehetŇĎségeket” – mondta el Dr. Budai J. GergŇĎ, a Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyettese, az igazgatóság alelnöke.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció