Digitaliz√°ci√≥s t√°mogat√°st kapnak az √©p√≠tŇĎipari szakemberek

Ki ne kapott volna már szóban, sms-ben vagy éppen ácsceruzával sebtében papírzacskóra firkantott árajánlatot építŇĎipari szakembertŇĎl. Bár egyre több mester használ számítógépet az árajánlat adáshoz, többségüknek ez teher. Ezt ismerte fel a Magyar ÉpítŇĎipari Szakemberek Közössége és egy online árajánlatadó rendszert fejlesztett szakemberek számára.

Az online árajánlatadó rendszerrel gyorsan készíthetŇĎ a mai követelményeknek megfelelŇĎ informatív és ízléses árajánlat. A rendszer mobiltelefonra optimalizálva készült, miután észrevették, hogy a szakemberek többsége a mobiltelefon révén kerül kapcsolatba az informatikával, egyáltalán nem használnak asztali gépet, laptopot.

 

A rendszerben a szakemberek létrehozhatják saját profiljukat, majd megadhatják az egyes munkafolyamatok - például alapozás, glettelés, fugázás - árait. Ezután a méretek, anyagok, mennyiségek beállításával néhány kattintással összeállítható az árajánlat. Az ajánlat PDF formátumban készül el, melyet a rendszer elküld a szakember e-mail címére, ami így kinyomtatható vagy továbbítható a megrendelŇĎnek.

 

Az árajánlatadó rendszer amellett, hogy csökkenti az adminisztrációt, javítja a hatékonyságot és a szakemberek által nyújtott szolgáltatás színvonalát. A rendszer a Szakember Közösség tagjainak díjmentesen használható. Jelenleg a rendszer tesztelése folyik, a szakembereknek júliustól elérhetŇĎ a szolgáltatás.

 

A Magyar ÉpítŇĎipari Szakemberek Közössége 2016-ban alakult a Mapei Kft. gesztorságával, hogy támogatást nyújtson a szakemberek számára. Tagjainak száma mára elérte az 1500 fŇĎt. Szolgáltatásai között szakmai és üzleti képzések, marketing támogatás, mobiltelefon tarifakedvezmény, kedvezményes felelŇĎsségbiztosítás, üzemanyagkedvezmény, munkaruha vásárlási kedvezmény, díjmentes jogi tanácsadás szerepel. A szolgáltatások köre folyamatosan bŇĎvül.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció