Az Apple Pay m√°r a FlixBus magyar utasainak is el√©rhetŇĎ

A FlixBus folytatja innovatív útját: a nemzetközi távolsági buszszolgáltató elérhetŇĎvé tette felhasználóinak az Apple Pay fizetési lehetŇĎséget. A jegyvásárlás gyorsabbá és kényelmesebbé válik az egyszerŇĪ, biztonságos és titkosított mobilfizetési móddal.

A felhasználóbarát digitális megoldások a FlixBus üzleti modelljének szerves részét képezik a vállalat 2013-as alapítása óta. A vállalat anyacége, a FlixMobility 200 fŇĎs csapattal fejleszti folyamatosan a cég technológiai ajánlatát, többek közt olyan megoldásokat is integrálva a FlixBus alkalmazásába, mint az Apple Pay.

A biztonság és adatvédelem az Apple Pay rendszerének központi eleme. Ha a felhasználók bankkártyájukat vagy hitelkártyájukat használják, a kártyaszámot sem az eszköz, sem az Apple szerverei nem tárolják el. Ehelyett egy egyedi azonosítót (Device Account Number) rendel a tranzakcióhoz a rendszer, ami titkosítva kerül a készülék biztonsági moduljába (Secure Element). Minden fizetéshez egyedi, dinamikus biztonsági kód tartozik.

A FlixBus iOS alkalmazásának felhasználói mostantól egy Apple Pay ikont találnak a fizetési lehetŇĎségek között, aminek segítségével néhány kattintással lebonyolíthatják vásárlásukat, hiszen a fizetéshez szükséges információkat az Apple Wallet tárolja.

„Örömünkre szolgál, hogy utasainknak a lehetŇĎ legjobb utazási élményt biztosíthatjuk az Apple Pay mobil alkalmazásunkba való integrálásával.” – mondta el Daniel Krauss, a FlixMobility társalapítója és informatikai ügyvezetŇĎ igazgatója.

Gyors tranzakció biztonságosan

Az Apple Pay egyszerŇĪen beállítható és a felhasználók a bankkártya vagy hitelkártya használatával járó elŇĎnyöket továbbra is élvezhetik. A fizetési funkció jelenleg az Apple Watch, iPhone SE és iPhone 6 vagy annál újabb készülékeken érhetŇĎ el.

Azok az alkalmazások és weboldalak, amik elfogadják az Apple Pay-t egyszerŇĪ online vásárlási lehetŇĎséget biztosítanak a Touch ID, vagy Face ID azonosítással. Nem szükséges manuálisan kitölteni hosszú ŇĪrlapokat, majd újra és újra bevinni a számlázási vagy szállítási információkat. Akik szolgáltatásokért vagy termékekért történŇĎ fizetéskor alkalmazásokban vagy a Safariban az Apple Pay-t szeretnék használni a következŇĎ készülékeken tehetik ezt meg: iPhone 6, vagy ennél újabb készülékek, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5. generáció vagy ennél újabb készülékek), iPad Air 2, iPad mini 3, vagy ennél újabb készülékek. Az Apple Pay szintén használható a Safari felületén a 2012-ben, vagy azután bemutatott Mac gépeken, amiken macOS Sierra fut, és lehetséges a fizetés megerŇĎsítése iPhone 6-os vagy annál újabb készüléken, Apple Watch segítségével, vagy az új MacBook Pro, illetve MacBook Air Touch ID funkciójával.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció