A Fujitsu √ļj szolg√°ltat√°sa seg√≠t k√©zben tartani a biztons√°got

A Fujitsu mától elérhetŇĎ Unified Endpoint Security (UES) menedzselt szolgáltatása teljes körŇĪen láthatóvá és biztonságosabbá teszi a végponti eszközök mŇĪködését. A szolgáltatás még azelŇĎtt észleli és semlegesíti az internetes fenyegetéseket, hogy azok adatvesztést, váratlan üzemkiesést vagy hírnévvesztést okoznának.

A támadók számára a hálózat peremén mŇĪködŇĎ végponti eszközök kínálják a legkönnyebben kihasználható behatolási pontot. Így a több telephellyel rendelkezŇĎ vállalatok több gyenge ponttal is rendelkeznek az internetes biztonság terén. A Fujitsu új menedzselt szolgáltatása valamennyi végpontnál egységes biztonságot nyújt. Az eszközök felügyelete és monitorozása terén elérhetŇĎ idŇĎmegtakarítás mellett a Fujitsu a komplexitást is megszünteti az ügyfél számára azáltal, hogy a vállalat különbözŇĎ részein mŇĪködŇĎ végponti eszközök figyelésére és védelmére, valamint a kockázatok elŇĎre jelzésére és észlelésére legalkalmasabb megoldások használatával láthatóbbá teszi a fenyegetéseket.

 

A Fujitsu UES menedzselt szolgáltatása egy megoldáson belül kínál végpontvédelmi (EPP), következŇĎ generációs vírusellenŇĎrzési (NGAV), végponti észlelési és reagálási (EDR) képességeket. A több rétegŇĪ, stratégiai UES-módszertan több végpontvédelmi megoldás elŇĎnyeit ötvözve gördülékenyen mŇĪködŇĎ, egységes és automatizált folyamatot biztosít a biztonsági fenyegetések kezeléséhez. 

 

A végponti biztonság elsŇĎsorban az eszközök és operációs rendszerek száma és sokfélesége miatt jelent kihívást a nagyvállalatok számára. Egységes szemlélet nélkül nagyobb valószínŇĪséggel esnek internetes bŇĪnözés áldozatául, amelynek teljes költsége a Centre for Strategic and International Studies becslése szerint 600 milliárd dollár körül alakul évente – ami a globális GDP értékének közel egy százaléka.

 

Míg a szervezetek többsége egyelŇĎre külön biztonsági eszközöket használ a különbözŇĎ végpontokhoz, hálózatokhoz és telephelyekhez, a Fujitsu mostantól – hiánypótló módon – egységes megközelítést kínál számukra. Így a munkavállalók a védelem nélküli privát és nyilvános hálózatokon is rugalmasabban használhatják eszközeiket.

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu Unified Endpoint Security (UES) menedzselt szolgáltatását az európai ügyfelek már ma is megrendelhetik közvetlenül a Fujitsutól. A szolgáltatás díja országtól és konfigurációtól függŇĎen változik.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció