MKB Fintechlab: inkub√°lt startupjaink hazai √©s nemzetk√∂zi sikeress√©ge a saj√°t eredm√©nyess√©g√ľnk m√©rt√©kegys√©ge is egyben

Az MKB Bank által 2016-ban létrehozott MKB Fintechlab innovációs labor és nemzetközi startup inkubátor Magyarország és a régió elsŇĎ ilyen jellegŇĪ szakmai mŇĪhelye. A Fintechlab startup inkubációs programja a már tesztelhetŇĎ fejlesztéssel rendelkezŇĎ fintech startupok számára biztosít induló befektetést, személyre szabott képzési programot, sŇĎt a legjobbak számára az MKB Pénzügyi Csoporttal való szakmai együttmŇĪködés lehetŇĎségét is lehetŇĎvé teszi. 

A Fintechlab ügyfélközpontú tervezési programjának célja, hogy a digitális pénzügyi és fintech megoldások mindenkor a felmért és folyamatosan tesztelt ügyféligényekre épüljenek. 

 

Az MKB Fintechlab inkubációs programjának eredményességét, szakmai munkájának, kiválasztási és képzési rendszerének sikerét mi sem jelzi jobban, mint az a tény, hogy az elmúlt évek során inkubált startupok fintech fejlesztései Magyarországon és nemzetközi szinten is rendszeresen a legmagasabb szintŇĪ szakmai elismeréseket érik el.

 

Alább az MKB Fintechlab által inkubált startupok hazai és nemzetközi elismerései:

 

Fintechblocks 

(Fintechlab inkubáció éve 2017, MKB Bankkal történŇĎ együttmŇĪködés kezdete 2018)

2018-ban a „Money2020” (London), a világ egyik legnagyobb fintech konferenciája és szervezete szerint a 10 legígéretesebb fintech megoldás egyike.

 

Blueopes 

(Fintechlab inkubáció éve 2017, MKB Bankkal történŇĎ együttmŇĪködés kezdete 2018)

2017-ben az Év magyar fintech startupja.

2019-ben a FinTech Global, a fintech- és bankvilág egyik vezetŇĎ londoni elemzŇĎ cége szerint a 100 leginnovatívabb wealthtech (vagyonkezelési technológia) megoldás egyike.

 

Limitless 

(Fintechlab inkubáció éve 2017)

2017-ben a Central European Startup Awards az Év közép-kelet európai startup alapítójának választotta a cég alapítóját, Sara Koslinskát. A díjat Szófiában vehette át.

2018-ban a Money2020 (London), a világ egyik legnagyobb fintech konferenciája és szervezete szerint a 10 legígéretesebb fintech megoldás egyike.

 

Thinkout 

(Fintechlab inkubáció éve 2018)

2018-ban a Raiffeisen romániai fintech versenyének gyŇĎztese.

 

Pago 

(Fintechlab inkubáció éve 2018)

2018-ban az év romániai startupja.

 

PénTech 

(Fintechlab inkubáció éve 2019)

2019-ben a Fintechshow (Budapest) legígéretesebb fintech megoldása.

 

Digi.me 

(Fintechlab inkubáció éve 2019)

2018-ban a Fintech Hackathon (Budapest) gyŇĎztese.

2018-ban a Financial Times „Európa Top100 digitális bajnoka” között nevezi meg.

 

Pereczes János, MKB Fintechlab ügyvezetŇĎ igazgató: „A startupok világa különleges közeg. Ezen belül is talán a legizgalmasabb a fintech startupok mŇĪködése, hiszen pénzügyei mindenkinek vannak. Okkal lehetünk büszkék az általunk inkubált startupok hazai és nemzetközi elismeréseire, hiszen az elismerésekkel mindig komoly fejlesztéseket, a világot jobbá, könnyebbé tevŇĎ digitális újdonságokat díjaznak. Köszönjük az MKB Bank támogatását.”

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció