Ingyenes dolgoz√≥i Vodafone elŇĎfizet√©s a Tungsramn√°l

Sikert aratott munkavállalói körében a Tungsram dolgozói mobilelŇĎfizetési programja, amelynek keretében több mint 4000-en kaptak 50 gigabájtnyi belföldi internetet és korlátlan belföldi beszélgetést tartalmazó Vodafone mobilelŇĎfizetést.

A SIM-kártyát a Tungsram és a Vodafone munkatársai a világítástechnikai vállalat mind az öt telephelyén, Budapesten (Újpest), Hajdúböszörményben, Kisvárdán, Nagykanizsán és Zalaegerszegen tájékoztató rendezvény keretében adták át a program iránt érdeklŇĎdŇĎknek. 

 

A különleges kedvezményt igénybe vehette minden próbaidŇĎn túli munkaviszonnyal rendelkezŇĎ alkalmazott, akinek nincsen vállalati mobiltelefonja.

 

„Gyors és hatékony telekommunikáció nélkül ma már sem emberi kapcsolataink, sem a munkánk nem képzelhetŇĎ el. A telefonálással, internetezéssel kapcsolatos költségek ugyanakkor minden háztartásban jókora összeget emésztenek fel. Ezt a terhet szeretnénk levenni munkatársaink válláról lehetŇĎséggel”, tette hozzá Bárány Katalin, HR-igazgató. 

 

„A Tungsram mindig is nagyra becsülte munkatársait és a lehetŇĎ legjobb munkafeltételek megteremtésére törekedett”, mondta Jörg Bauer, a Tungsram elnök-vezérigazgatója. „A vállalatot naggyá tevŇĎ elsŇĎ vezérigazgató, Aschner Lipót már az 1900-as évek elején munkáslakásokat, hétvégi üdülŇĎbázist, kultúrházat építtetett. Mi pedig az ŇĎ hagyományaihoz hŇĪen, a kor igényeinek megfelelŇĎen szeretnénk folytatni ezt a tevékenységet.”

 

A Tungsram dolgozóinak családjai részére egyébként kedvezményes, „Friends & Family” elŇĎfizetési lehetŇĎséget dolgozott ki a Vodafone. 

 

„Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen komoly múlttal rendelkezŇĎ vállalatot támogathatunk megoldásainkkal, mint a Tungsram. A Vodafone-nál fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelŇĎen alakítsuk ki szolgáltatásainkat, bízunk benne, hogy ezzel az egyedi csomaggal tovább erŇĎsíthetjük a Tungsram munkavállalói programjait” – mondta el Király István, a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatásokért felelŇĎs vezérigazgató-helyettese.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció