Egyed√ľl√°ll√≥ parkol√°si okosmegold√°s a b√ľntet√©sek kiz√°r√°s√°ra

Emberi közremŇĪködés nélküli, intelligens parkolási rendszert fejlesztett az i-Cell. A magyar piacon egyedülálló okosmegoldás nemcsak idŇĎ- és költségtakarékos, de a büntetéseket is kizárja.

Az M2M és az iOT megoldások korában egyre nagyobb az igény a korszerŇĪ szolgáltatások és a felhasználóbarát fejlesztések létrehozására. Az egymással kommunikálni képes intelligens eszközök, az emberi közremŇĪködés nélküli adatáramlás hatékony, idŇĎt takarít meg, továbbá csökkenti a kockázatot és a költségeket. Az i-Cell ennek szellemében olyan applikációt fejlesztett, melynek célja, hogy ügyfelei számára megkönnyítse a parkolási folyamatot, és segítsen optimalizálni a költségek elszámolását.

 

 

A magyar tulajdonú vállalat fejlesztése a hazai piacon egyedülálló. A Fleet Parking alkalmazás túlmutat a jelenleg használatban lévŇĎ parkolójegy-vásárlási formákon: megállás után azonnal felismeri a zónát és annak idŇĎrendjét, monitorozza a minimális- és maximális parkolási idŇĎhosszt, valamint egy pop-up értesítéssel rögtön figyelmezteti a sofŇĎrt, aki egyetlen mozdulattal elindíthatja a parkolást, amely a felsŇĎ idŇĎkorlát elérésekor automatikusan meghosszabbodik. Az autó beindításakor a rendszer figyelmeztet a parkolás leállítására. Mindezzel elkerülhetŇĎk a feleslegesen, elŇĎre megvásárolt órák, az elfelejtett parkolás-leállítások, és természetesen a bírságok is. A szolgáltatás az i-Cell flottakövetŇĎ rendszerét, az i-Fleet szolgáltatást igénylŇĎ és használó ügyfelek számára elérhetŇĎ.  

 

 

„Vállalatunk 2002-ben Európában elsŇĎként fejlesztette ki saját mobilparkolási rendszerét, amely 2003-ban elnyerte az Európai Parkolási Szövetség ’Legjobb utcai mobilparkolás’ díját. A Fleet Parking applikációt a mobillal történŇĎ parkolási megoldások újabb mérföldkövének tekinthetjük, aminek köszönhetŇĎen ügyfeleink okostelefonjaik segítségével, egy mozdulattal parkolhatnak. A kényelmes és biztonságos megoldást kínáló applikáció használatával a bírságok gyakorlatilag kizártak” – mondta Farkas Károly, az i-Cell Kft. operatív igazgatója.

 

A parkolási költségek elszámolása havonta, egy összegben történik, ami jelentŇĎs terhet vesz le az ügyfelek válláról. Az egyedi vállalatirányítási rendszerrel összehangolt feladatkiosztó Android-alkalmazásokhoz és szoftverekhez hasonlóan a Fleet Parking App is része az i-Cell Kft. professzionális megoldásokat nyújtó flottamenedzsment-kínálatának, amely a partnerek erŇĎforrásait optimalizálva tesz eleget a legmagasabb mŇĪszaki és technológiai követelményeknek.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció