Haz√°nkban is tal√°lkozhatunk a HERE 3D-ben r√∂gz√≠tŇĎ aut√≥ival

A HERE, a helyalapú felhŇĎszolgáltató, áprilistól rendkívül pontosan, 3D-ben térképezi fel Magyarország egy részét, hogy a világ legfejletteb térképét biztosítsa. 

A HERE azzal kezdi, hogy a legújabb technikával felszerelt autókkal járják be az utakat, és nagy pontossággal rögzítik az útadatokat, így az útburkolati jeleket és a KRESZ-táblákat egyaránt. Az egyértelmŇĪen azonosítható HERE autók 3D-ben is rögzítenek, valamint utcaszintŇĪ képeket hoznak létre a látványosságokról, az üzletekrŇĎl, benzinkutakról és éttermekrŇĎl. 

 

Az információkat egy részletgazdag Magyarország-térképen fogják használni, melyet az önvezetŇĎ autókhoz és egyéb fejlett szolgáltatásokhoz terveztek, amik növelik a közlekedésbiztonságot, enyhítik a forgalmi dugókat és megkönnyítik a városi navigációt. 

 

A következŇĎ hetekben a HERE autói az ország összes fontosabb útját bejárják. A felmérés nem zavarja a rendes forgalom menetét. 

 

A HERE elkötelezett a magánszféra tiszteletben tartása iránt. A rögzített képek csak az autóban tárolódnak, majd késŇĎbb, titkosított formában kerülnek át egy biztonságos tárhelyre. Ezután elkezdŇĎdik a feldolgozásuk az iparágban vezetŇĎ szoftver és egy fejlett algoritmus segítségével. A képek csak az után lesznek elérhetŇĎek, hogy az arcokat és rendszámokat elhomályosították.

 

Abban a ritka esetben, ha a képen látható személy vagy rendszám felismerhetŇĎ maradt, bárki egyszerŇĪen jelentheti ezt a HERE felé. Nézze meg az online képet, majd kattintson a térképen a “Report Image” linkre a bal alsó sarokban.

 

További információkért, kérjük, látogassa meg a https://here.com/en/drive-schedule weboldalt.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció