Az EY a vil√°g vezetŇĎ tan√°csad√≥ja a digit√°lis √°talakul√°s ter√ľlet√©n

Világszinten vezetŇĎ szerepet tölt be az EY a digitális átalakulás támogatásában a Forrester független piackutató cég szerint. A szervezet legfrissebb elemzése a globális tanácsadókat, a technológiai integrátorokat és a digitális ügynökségeket értékelte ügyfélközpontúságuk és szaktudásuk alapján.

Az EY olyan kiemelkedŇĎ üzleti innovátor, aki az ügyfél céljait állítja a digitális transzformáció középpontjába – emeli ki a független kutatóintézet, a Forrester beszámolója. A tanácsadócég elŇĎnye, hogy a világ különbözŇĎ pontjain dolgozó szakemberek közösen fejlesztik a jövŇĎbe mutató megoldásokat az ügyfelek lokális igényeit szem elŇĎtt tartva, az EY wavespace innovációs központok hálózatán keresztül. 

 

„A Magyarországon dolgozó kollégáink is aktívan együttmŇĪködnek az EY globális projektjeiben, így idehaza is naprakész tudással és átfogó tapasztalattal rendelkezünk a vállalatok digitális átalakulásával kapcsolatban” – mondta Demeter Ákos, az EY üzleti tanácsadással foglalkozó üzletágának partnere. „A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetŇĎen egy olyan, nemzetközi szinten mŇĪködŇĎ, egyedülálló szakértŇĎi csapatot hoztunk létre, amely hatékony válaszokat tud adni a hazai piac kihívásaira is” – hangsúlyozta a szakértŇĎ. 

 

A jelentés rámutat arra, hogy a hagyományos tanácsadási modellek elavultak, így a digitális megoldásokat hatékonyan alkalmazó szolgáltatók kerülnek vezetŇĎ szerepbe. Ügyfeleik üzleti transzformációjához azok a cégek járulnak hozzá sikeresen, ahol kutatási megközelítéssel végzik a stratégiai fejlesztést, integrált digitális tervezési és kivitelezési képességekkel bírnak, és le tudják rövidíteni az új technológiák implementáláshoz szükséges idŇĎt.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció