Költséghatékony és problémamentes kezelést biztosító Epson nyomtatók

Az Epson díjnyertes EcoTank nyomtatói új, stílusos és kompakt kialakítással (L3160, L3156), akár fehér színben (L3156) is elérhetƑek. Az új modellek 2019 áprilisától kerülnek forgalomba.

„A fekete nyomtatók népszerƱsége töretlen, ugyanakkor jelentƑs mértékƱ ügyféligény érkezett arra vonatkozóan, hogy otthonukhoz vagy irodájukhoz jobban illƑ színváltozatokkal is bƑvítsük kínálatunkat. Úgy gondoljuk, hogy a bemutatott fehér színƱ és kompakt kialakítású készülékek kiválóan illeszkednek a fogyasztói trendekbe.” - mondta Völgyi László, az Epson termékmenedzsere.

 

Az EcoTank termékcsalád legújabb tagjai (L3160, L3156) helytakarékosak, a tintatartály nem oldalt, hanem a készülék belsejébe építve, a nyomtató elülsƑ részében található. Ez a megoldás a tintaszint ellenƑrzését is megkönnyíti. Az újratöltés még egyszerƱbbé válik, hiszen az új tintapalackokat nem kell összenyomni, csak a megfelelƑ színek illeszthetƑk az egyes tartályok utántöltƑnyílásába.

 

 

Az EcoTank termékcsalád többi tagjához hasonlóan az L3160 és az L3156 nyomtatók is nagyméretƱ tintatartályt kaptak, amelyek újratöltéséhez nagy kapacitású tintapalackok állnak rendelkezésre. A vásárlók a kezdƑcsomagban mellékelt palackokkal akár három évre elegendƑ tintát kapnak*. Ezzel a felhasználók akár a tintaköltségek 90%-át is megtakaríthatják**. A további töltések is kedvezƑ áron megoldhatók köszönhetƑen az olcsón beszerezhetƑ kellékanyagokban.

 

Az EcoTank nyomtatókkal egyszerƱen indítható nyomtatás mobiltelefonról, táblagéprƑl és laptopról: a Wi-Fi vagy Wi-Fi Direct szolgáltatással és az Epson iPrint alkalmazással okoseszközökrƑl is küldhetƑk a dokumentumok3. Az Epson Email Print szolgáltatásával*** pedig a világ bármely részérƑl megoldható a nyomtatás.

 

A legújabb EcoTank nyomtatók még nagyobb választási lehetƑséget kínálnak a felhasználóknak: az háromfunkciós L3156 fehér színben beépített Wi-Fi/Wi-Fi Direct modullal, a fekete színƱ L3160 szintén multifunkciós készülék LCD kijelzƑvel és Wi-Fi/Wi-Fi Direct támogatással érhetƑ el.

 

 

______________ 

* 3 évre elegendƑ tinta átlagosan havi 225 oldal nyomtatási mennyiséget feltételezve az EcoTank otthoni és irodai nyomtatók esetén, illetve 40 fénykép nyomtatását feltételezve az EcoTank fotónyomtatók esetén. A számítások alapja a készülékhez mellékelt fekete tintapalackkal nyomtatott legalacsonyabb oldalkapacitás az otthoni és irodai nyomtatók esetén és a készülékhez mellékelt fényképes oldalkapacitás a fotónyomtatók esetén. 

** Az átlagosan elérhetƑ megtakarítás/szükséges patronszám számítása az EcoTank termékcsalád készülékeihez (kivéve: L805, L810, L850, L7160) adott tintapalackokkal kinyomtatható oldalakkal megegyezƑ számú nyomatszámra értendƑ, a hardver árát figyelmen kívül hagyva. Az összehasonlítás az A4 EcoTank termékcsalád és a Közép- és Kelet-Európa, Közel-Kelet és Afrika (2017. áprilistól 2018. márciusig terjedƑ idƑszakban) 10 legnépszerƱbb modellje között történt, az IDC EMEA Hardcopy Tracker (2018. elsƑ negyedévi adatok) és az IDC EMEA HCP Consumables Tracker adatai alapján (2017. második félévi adatok). A nyomtatási költség kiszámítását az IDC a normál és az XL tintapatronméretek alapján végezte ugyanebben az idƑszakban a közép- és kelet-európai, valamint a közel-keleti és afrikai piacra vonatkozóan. Az átlagos eladási ár a bevétel és az egységek számának hányadosa. A tintapatron-kapacitás kiszámítása a gyártók webhelyén közzétett adatok alapján történt.

*** Az Epson Email Print használatához internetkapcsolat szükséges. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a következƑ oldalra: epson.hu

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł