√öjabb startup verseny

Március 11-ig lehet jelentkezni az InnoEnergy által szervezett PowerUp! versenyre. Ezen az 50.000 eurós fŇĎdíj mellett további 150 000 eurós anyagi támogatás is elérhetŇĎvé válik a legjobb közép-és kelet-európai startupok számára, amelyek az energiaügy, a mobilitás, a tiszta energia és az okos technológiák területén tevékenykednek. 

 A PowerUp! nem csak az anyagi díjazás miatt egyedülálló. Legalább ennyire fontos a startupok fejlŇĎdése szempontjából Highway programhoz való csatlakozás lehetŇĎsége. Ennek köszönhetŇĎen a legígéretesebb fejlesztésekkel elŇĎálló vállalkozások bekerülhetnek az InnoEnergy üzleti partnereibŇĎl álló nemzetközi hálózatába, és vele együtt akár 150 000 euró értékŇĪ befektetési csomaghoz is hozzáférhetnek.

„Célunk azon induló vállalkozások felkarolása, amelyek még csak most keresik az elsŇĎ ügyfeleiket. Nekik abban segítünk, hogy megtalálják a sikeres jövŇĎ felé vezetŇĎ utat” – hangsúlyozza Jakub Miler, az InnoEnergy Kelet – Közép-Európáért felelŇĎs vezérigazgatója.
 
A nevezési szakaszt sikerrel teljesítŇĎ startupok elismert nemzetközi üzleti mentorok által vezetett rendezvénysorozatokba kapcsolódhatnak be, amelyek a nemzeti döntŇĎkre, valamint a nagydöntŇĎre is felkészítik a résztvevŇĎket. Utóbbin az indulóknak a befektetŇĎkbŇĎl és iparági szakértŇĎkbŇĎl álló zsŇĪri elŇĎtt kell bemutatniuk ötleteiket. A gyŇĎztest május 21-én hirdetik ki Krakkóban, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb gazdasági rendezvényén, az Impact’19-en.
 
A versenyben való indulás alapkövetelménye a szakértŇĎi csapaton felül egy olyan szolgáltatás vagy termék ötletének megléte, amely két éven belül piacra vezethetŇĎ. A részvétellel kapcsolatos további információk, a jelentkezési lap és minden egyéb szükséges adat letölthetŇĎ a www.powerup.innoenergy.com oldalról.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció