√öj √ľgyvezetŇĎ igazgat√≥ az LG Electronics Magyar Kft. √©l√©n

Hyeong Tae Kim személyében új ügyvezetŇĎ igazgató irányítja az LG Electronics magyarországi leányvállalatát, amely régiós központként további 10 délkelet-európai ország (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Románia, Szerbia és Szlovénia) kereskedelmi tevékenységét koordinálja. ElŇĎdje, Bumseop Lee az LG brit leányvállalatának elnökeként folytatja munkáját.

Hyeong Tae Kim 1992 óta dolgozik az LG-nél: elŇĎször az ázsiai piacon szerzett tapasztalatokat, majd több mint 20 évet töltött az észak-amerikai régió országaiban. Az Egyesült Államokban az LG szórakoztató elektronikai szegmensének termékigazgatójaként ŇĎ felelt a vállalat egyik korszakalkotó technológiai újítása, az OLED televíziók piaci bevezetéséért. Magyarországra érkezése elŇĎtt a vállalat csehországi és szlovákiai tevékenységét koordinálta a térség ügyvezetŇĎ igazgatójaként.

 

Az új ügyvezetŇĎ legfontosabb célja, hogy a helyi tudásra és szakértelemre építve erŇĎsítse azt, hogy a vevŇĎk olyan prémium márkaként gondoljanak az LG-re, amely minŇĎségi és valóban hasznos megoldásokat kínál.

 

„Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen változatos régió vezetŇĎjeként folytathatom munkámat az LG-nél. A délkelet-európai piacok mindegyike más múlttal és más kultúrával rendelkezik, ezért izgalmas feladat az LG legújabb prémium termékeit egy ilyen sokszínŇĪ piacon bevezetni” — mondta Hyeong Tae Kim. „ÚttörŇĎ technológiai vállalatként nagy hangsúlyt fektetünk a mesterséges intelligencia alkalmazására, legyen szó háztartási- és szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs, légkondicionáló vagy informatikai megoldásokkal foglalkozó üzletágunkról. Hiszek abban, hogy a folyamatos innováció által valódi értéket teremtünk vásárlóink számára a régióban és azon túl.”

 

Hyeong Tae Kim szabadidejében szívesen golfozik és bowlingozik, valamint rengeteg zenét hallgat.

 

A szakember Bumseop Leet váltja az ügyvezetŇĎi székben, aki a Magyarországon töltött sikeres évek után az LG brit leányvállalatának elnökeként folytatja munkáját.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció