A Check Point Software megv√°s√°rolta a ForceNock startupot

A Check Point Software Technologies Ltd., a cyber-biztonsági megoldások világszerte vezetŇĎ szállítója megvásárolta a ForceNock Security vállalatot (Tel-Aviv, Izrael).

A 2017-ben alapított ForceNock olyan webes alkalmazás és API-biztonsági (WAAP) technológiát fejlesztett ki, mely gépi tanulást, valamint viselkedés és „hírnév” alapú biztonsági motorokat alkalmaz. A tervek szerint, a Check Point a ForceNock technológiáját integrálja Infinity nevŇĪ, teljes védelmet nyújtó architektúrájába. 

 

„A cyber-támadások jelenlegi és a jövŇĎbeni generációi elleni védelem érdekében a Check Point a legátfogóbb biztonsági architektúrát kínálja. A különbözŇĎ platformok – felhŇĎ, hálózat, mobil, végpont és IoT – növekvŇĎ használata a teljes, ugyanakkor egyszerŇĪen telepíthetŇĎ és könnyen használható biztonsági technológiák alkalmazását követeli meg,” - mondta Dorit Dor, Check Point. „A ForceNock technológiájának beépítése az Infinity architektúránkba lehetŇĎvé teszi számunkra, hogy világszerte a legmagasabb szintŇĪ biztonságot kínáljuk ügyfeleink számára, ugyanakkor megerŇĎsíti gépi tanuláson alapuló védelmi képességeinket.”

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció