Akci√≥val fogadja a Telenor a sz√°mhordoz√°ssal √©rkezŇĎ √ļj √ľgyfeleket

Egykapus ügyintézéssel, díjmentesen, pár nap alatt hordozhatja át hívószámát az, aki mobilszolgáltatót szeretne váltani, de megtartaná régi telefonszámát. 

Nekik szól a Telenor évindító ajánlata: a szolgáltató állja a Telenor Blue+ tarifa elsŇĎ havidíját azoknak, akik hŇĪségvállalás mellett, számhordozással érkeznek a Telenorhoz. Ráadásul most több, 0 forintért elvihetŇĎ okostelefon közül is választhatnak.

 

Bár Magyarországon 2004 óta lehetséges mobil hívószámokat áthordozni egyik hazai szolgáltatótól egy másikhoz, a Telenor tapasztalatai szerint sokan még mindig nincsenek tisztában azzal, hogy ez milyen egyszerŇĪ folyamat: díjmentes, pár nap alatt lezajlik, és azt elegendŇĎ az új szolgáltatónál kérvényezni. A mobiltársaság ezért a www.telenor.hu/szamhordozas oldalon összegyŇĪjtötte a legfontosabb tudnivalókat a számhordozás folyamatával és az ügyintézéssel kapcsolatban, hogy ezzel is segítse a hozzá érkezŇĎ ügyfeleket.

 

A zökkenŇĎmentes ügyintézéshez a Telenor tanácsai szerint fontos odafigyelni arra, hogy

  •  csak az elŇĎfizetés tulajdonosa kérvényezheti a számhordozást, 
  •  ne legyen 30 napnál régebbi, lejárt számlatartozása,
  •  adatai pedig egyezzenek meg az elŇĎzŇĎ szolgáltatójánál regisztrált adatokkal, valamint az okmányaiban szereplŇĎkkel.

 

A Telenor 2019. február 28-ig tartó akciója keretében az elsŇĎ havidíjat elengedi a számhordozással érkezŇĎ új ügyfeleknek, amennyiben az ŇĎsszel bevezetett Telenor Blue+ havidíjas díjcsomagok valamelyikét választják, és hŇĪséget vállalnak tarifájukra. Azok, akik készüléket is vásárolnának, most a havidíj-kedvezmény mellett akár 0 forintért elvihetik február 1-ig a Samsung Galaxy J6, a Huawei Y7 Prime 2018, és a Nokia 7.1 készülékeket meghatározott Telenor Blue+ tarifával, 2 év hŇĪséggel.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció