A DXC Technology n√∂velni tudta az egy r√©szv√©nyre jut√≥ eredm√©ny √©s az EBIT √°rr√©s √©rt√©k√©t a m√°sodik p√©nz√ľgyi negyed√©vben

A DXC Technology közzétette a 2019-es második pénzügyi negyedévre - július 1. és szeptember 30. közötti idŇĎszakra - vonatkozó eredményeit.

  • A második negyedévben a folytatódó tevékenységekbŇĎl származó egy részvényre jutó eredmény értéke 0,92 dollár volt.
  • Az egy részvényre jutó eredmény nem GAAP szerint számítva 2,02 dollár volt.
  • A folytató tevékenységekbŇĎl származó bevétel 259 millió dollár volt a második negyedévben.
  • A folytató tevékenységekbŇĎl származó bevétel nem GAAP szerint számítva pedig 573 millió dollár volt.
  • A második negyedéves EBIT értéke 382 millió dollár volt, egyes elemek szerint kiigazítva 799 millió dollár és EBIT árrés szerint kiigazítva 15,9% volt, az elŇĎzŇĎ évben mért 13,6%-hoz mérten.
  • Az operatív tevékenységekbŇĎl származó nettó készpénz a második negyedévben 412 millió dollár volt.
  • A második negyedéves korrigált szabad pénzforgalom 604 millió dollár volt.

 

„A második negyedévben a DXC Technology mind éves viszonylatban, mind az egymást követŇĎ idŇĎszakokban növekedést ért el az egy részvényre jutó eredmény és az árrés tekintetében egyaránt” – mondta Mike Lawrie, a DXC Technology elnök vezérigazgatója. „Továbbra is magas kereslet mutatkozik a digitális szolgáltatásaink iránt, és azon dolgozunk, hogy az ügyfeleink a digitális átalakulásba való befektetéseik révén minél nagyobb hatékonyságot érhessenek el a már meglévŇĎ informatikai környezeteikben. Emellett folytatjuk iparágvezetŇĎ partnerhálózatunk fejlesztését, és további stratégiai üzleti befektetésekbe fogunk; legutóbbi akvizíciónk közé tartozott például az argodesign, a Molina Medicaid Solutions, a TESM és a BusinessNow.”

 

További információkat a DXC Technology 2019. második negyedéves pénzügyi jelentésében olvashat!

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció