A Vodafone továbbra is a legvonzóbb munkahelyek között

SzerethetŇĎ Munkahely Díjat kapott a Vodafone Magyarország. A Dreamjo.bs álláskeresŇĎ portál által kiírt verseny célul tŇĪzte ki, hogy a közönség szavazatai alapján megtalálja Magyarország legvonzóbb munkahelyeit, ahová a munkavállalók örömmel járnak dolgozni. 

A november 15-i ünnepélyes díjátadón a szakmai zsŇĪri értékelése alapján a Vodafone SzerethetŇĎ Munkahely Díj mellett a nagyvállalati Employer Branding kategória különdíjában is részesült.

 

A Vodafone Magyarország már eddig is számos díjjal, elismeréssel bizonyította, hogy munkáltatói gyakorlatával az ország legjobbjai között van. Számos program irányul a diverzitás és nyitottság növelésére, a vállalat hisz abban, hogy a sokszínŇĪség tágítja a látókört, elŇĎsegíti a kreativitás növekedését, az értékteremtést. Mindemellett a testi, lelki és szellemi jóllét, a feltöltŇĎdés lehetŇĎségének biztosítása is kiemelt jelentŇĎséget kap a Vodafone életében, ezt szolgálja a kollégák körében népszerŇĪ Re-Charge program is, vagy az otthoni munkavégzési lehetŇĎsége, mely biztosítja a hétköznapokban sok esetben rendkívül fontos rugalmasságot.

 

 

A Dreamjo.bs másodszorra hirdette meg a SzerethetŇĎ Munkahelyek Díjat, amelyre a KKV-k mellett idén már nagyvállalatok is pályázhattak. A kezdeményezésen idén 100 kis- és közepes, valamint 25 nagyvállalat, köztük a Vodafone bizonyult Magyarország legszerethetŇĎbb munkahelyének. A november 15-i eseményen a szakmai zsŇĪri értékelése alapján a Vodafone a nagyvállalati Employer Branding kategória különdíját is átvehette.

 

„Életünk több mint felét a munkahelyünkön töltjük, ezért rendkívül fontos a motiváló, emberközeli légkör kialakítása” – mondta el Tóth Zsuzsanna, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese. – „Az üzleti siker nemcsak a kollégák képességén és képzettségén múlik, legalább ennyire számít az elkötelezŇĎdés és a motiváció is. A Vodafone ezért számos kezdeményezést indított, hogy kiérdemelje és megtartsa a munkatársak elismerését, melynek híre gyorsan eljut az irodánk falain kívülre is. A SzerethetŇĎ Munkahely Díjat is ennek köszönhetjük. ” 

 

A tavaly is több száz indulót megmozgató versenyen idén országszerte közel 700 vállalat indult, arról pedig, hogy mely vállalatok kerüljenek a legjobbak közé, több mint 20.000 szavazat döntött.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció