HPE funkci√≥val erŇĎs√≠t a Micro Focus biztons√°gi megold√°sa

A Sentinel SIEM (Security Information and Event Management – biztonsági információ- és eseménykezelŇĎ) megoldás mostantól egy olyan funkciót is magában foglal, amely a HPE szoftverrészlegének felvásárlásával került a Micro Focus birtokába. Ennek köszönhetŇĎen az ügyfelek egyszerŇĪbben csatlakoztathatnak különbözŇĎ esemény- és naplóforrásokat az eszközhöz.

A HPE szoftverrészlegének közelmúltbeli átvételével még szélesebbé vált a Micro Focus portfóliója. A kínálatban így több új biztonsági termék is szerepel, ami indokolttá tette egy  vállalatbiztonsági kompetenciaközpont megnyitását Budapesten. Ezenkívül a felvásárlással megszerzett friss know how a már meglévŇĎ és Magyarországon is széles körben használt szoftverekbe is beépül, ezáltal pedig még több hasznos funkciót kínálnak a programok. Jó példa erre az ArcSight Smart Connector és a Sentinel integrációja. A Micro Focus a jövŇĎben folyamatosan továbbfejleszti és új funkciókkal bŇĎvíti mind a kínálatban már korábban is megtalálható Sentinel szoftvert, mind a HPE-tŇĎl újonnan átvett ArcSight eszközöket.

 

 

A Sentinel folyamatos, 24 órás megfigyelést és védelmet tesz lehetŇĎvé a teljes infrastruktúrában. A megoldás automatikusan összegyŇĪjti és korrelálja a naplófájlokat, illetve az eseményeket, így azonosítva a gyanús tevékenységet, és szükség esetén azonnali válaszlépésekkel hárítja el az azokat. A legújabb kiadással integrált ArcSight Connector azzal segíti ezt a folyamatot, hogy bármilyen eszközön képes automatizálni a naplók összegyŇĪjtését és kezelését, ennek köszönhetŇĎen a felhasználók még egyszerŇĪbben csatlakoztathatnak napló- és eseményforrásokat a rendszerhez. A Sentinel legújabb verziója ezenfelül gépi tanulást is alkalmaz az értesítések és incidensek kivizsgálása során, és még átláthatóbbá teszi az események és a riasztások kezelését.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció