Statikus weboldalakat tesz p√°r klikkel szerkeszthetŇĎv√© a magyar startup

Bétatesztelési fázisba ért az Oneo magyar startup által kifejlesztett Oneo Shift korszakalkotó webfejlesztési megoldás, amely statikus weboldalakat alakít át pillanatok alatt pár kattintással könnyedén szerkeszthetŇĎ felületekké. 

Az Oneo a fejlesztésre inkubációs befektetést kapott a Hiventures Kockázati TŇĎkealap-kezelŇĎtŇĎl. Az Oneo Shift mesterséges intelligencia segítségével épít tartalomkezelŇĎ rendszert a statikus oldalak mögé, ami által utóbbiak könnyedén szerkeszthetŇĎvé válnak. A megoldás fŇĎként a frontend fejlesztŇĎk életét könnyítheti meg, hiszen az ONEO Shift használatával önállóan is építhetnek teljes értékŇĪ szerkeszthetŇĎ honlapokat, így szélesebb körŇĪ szolgáltatást nyújthatnak a végfelhasználói piacon.

 

„Az Oneo célja, hogy új kompetenciákkal ruházza fel a frontend fejlesztŇĎket - ideértve az érdeklŇĎdŇĎket és a hobbi fejlesztŇĎket is - és így gazdagítsa az értékteremtŇĎ képességüket. Az Oneo Shift segítségével a frontend fejlesztŇĎk önállóvá válhatnak: nem szükséges további partnereket bevonniuk a weboldalkészítés folyamatába. Mindez ráadásul a weboldal-tulajdonosok számára is elŇĎnyös, hiszen költséghatékonyabban és gyorsabban juthatnak egyszerŇĪen és kényelmesen használható webfelülethez, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a honlapjuk kialakításával és használatával kapcsolatban” – mondta dr. Horváth-Tóth Hajnalka, az Oneo alapító CEO-ja.

 

Az ONEO Shift megoldásának alapját jelentŇĎ mesterséges intelligencia még „betanítás” alatt áll, illetve a célközönség visszajelzései alapján kívánják véglegesíteni a megoldás kezelŇĎfelületét és funkcióit is. „Ezért bétatesztelési kampányt indítottunk a hazai frontend fejlesztŇĎk körében, hogy olyan korszakalkotó eszközt nyújtsunk számukra, amilyenre valóban szükségük van. ElsŇĎsorban az újdonságokra nyitott, early adopterek jelentkezését várjuk, akiket arra kérünk, hogy egy próbafeladatot teljesítsenek az Oneo Shift segítségével” – mondta dr. Horváth-Tóth Hajnalka. Elmondta: az elsŇĎ 20 pályamŇĪvet értékes ajándékcsomaggal honorálják, illetve a jelentkezŇĎk lehetŇĎséget kapnak arra is, hogy az elsŇĎk között használhassák majd a kész Oneo Shift terméket. A tesztelŇĎk véleményére a további fázisokban is számítanak majd. A bétatesztelésre az Oneo honlapján lehet jelentkezni: https://oneosystem.com/ 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció