A Kingston Technology-t hat kategóriában is díjazta a Cyber Defense Magazine

A Kingston Technology az iparágon belüli haladó szemléletet elismerŇĎ „Hot Company Data Loss Prevention” kategória gyŇĎztese lett a Cyber Defense 2018 Global Awards-on. A Cyber Defense Magazine által létrehozott díj a kiber- és információbiztonság innovátorait ismeri el. 

A magazin összesen hat díjjal jutalmazta a vállalatot – köztük az IronKey D300 titkosított USB-meghajtó és UV500 SSD megoldásokért –, amivel a Kingston lett a legsikeresebb az idei díjprogramban jelölt több mint 3000 információbiztonsági cég közül:

 • A Kingston Technology a „Hot Company Data Loss Prevention” kategória gyŇĎztese
 • Az IronKey D300 titkosított USB-meghajtó a következŇĎ díjakat nyerte: 
  – A BYOD kategória szerkesztŇĎi díja (Editor’s Choice Bring Your Own Device) 
  – A legjobb biztonsági hardvertermék (Best Product Security Hardware)
 • A 256 bites AES hardveralapú titkosítást végzŇĎ és a TCG Opal 2.0 verzióját támogató UV500 SSD-meghajtót három díjjal is jutalmazták:
  – A leginnovatív adatvesztést megelŇĎzŇĎ megoldás (Most Innovative Data Loss Prevention)
  – A leginnovatívabb titkosítás (Most Innovative Encryption)
  – KövetkezŇĎ generációs biztonsági hardver (Next Gen Security Hardware)

 

„A biztonsági incidensek, az érzékeny vállalati és személyes adatok eltulajdonítása és elvesztése világszerte súlyos probléma. MeggyŇĎzŇĎdésünk, hogy a sikeres adatbiztonsági terv kidolgozásának és az adatvesztési incidensekkel járó költségek csökkentésének egyik kulcsa a tŇĪzfalon belül és kívül is titkosított adatvédelem. Rendkívül megtisztelŇĎ számunkra, hogy minket választottak gyŇĎztesnek a ’Hot Company’ kategóriában, és a termékeinknek odaítélt több Cyber Defense díjjal is elismerték erŇĎfeszítéseinket” – mondta Robert Allen, a Kingston EMEA-régiós marketing és mŇĪszaki szolgáltatásaiért felelŇĎs igazgatója.

 

„A Cyber Defense Magazine hat hónapon át kereste az idei díjazáshoz a világ leginnovatívabb és leghaladóbb szemléletŇĪ internetes biztonsági vállalatait. A Kingston Technology megérdemli az elismerést, hiszen rendkívül proaktívan vezetett be innovatív megoldásokat a vállalatoknak és a szervezeteknek világszerte sok kárt okozó, jogosulatlan és költséges adatvédelmi incidensek megelŇĎzésére” – tette hozzá Gary S. Miliefsky, a Cyber Defense Magazine laptulajdonosa.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció