Gyorsabb √©s erŇĎsebb internet a UPC-tŇĎl

A Happy Home csomagajánlatok megújításával egyidŇĎben másodpercenként 150, illetve 300 megabitre emelte az internet kezdŇĎ sebességét a UPC. Az új Wifi Power Pack rendszer segítségével pedig lehetŇĎséget biztosítanak a wifi jelerŇĎsségének és lefedettségének az eddigieknél sokkal egyszerŇĪbb növelésére is, annak érdekében, hogy otthonuk minden szegletében zavartalanul élvezhessék a szolgáltatást az ügyfelek.

Happy Home Comfort és Premium néven újította meg tavaly bevezetett komplex díjcsomag-kínálatát a UPC Magyarország. A másodpercenként 150, 300, illetve 500 megabites letöltési sebességet biztosító díjcsomagok egy olyan komplex kínálati portfólió részét képezik, amelyben nem csupán az internet sebessége, és az elérhetŇĎ TV csatornák darabszáma, hanem a wifi jelerŇĎssége is kiemelt szerepet kapott. A Wifi Power Pack névre keresztelt rendszer célja, hogy az ügyfeleknek ne kelljen kompromisszumokat kötniük sem az internetkapcsolat stabilitása, sem a megabitek terén. A UPC-tŇĎl igényelhetŇĎ wifi boosterek hatalmas könnyebbséget jelentenek, hiszen segítségükkel az otthonok legtávolabbi pontjaira is zavartalanul jutnak el a wifi jelek. Mindez pedig további wifi router telepítése, illetve fúrás és falbontás nélkül oldható meg úgy, hogy ezek az eszközök a már meglévŇĎ elektromos hálózaton keresztül továbbítják a UPC speciális internet modemének, a Connect Boxnak a jeleit - csupán a konnektorhoz és a kábelmodemhez kell csatlakoztatni ŇĎket.

 

A megújult Happy Home ajánlatokban szélesebb televíziós csatornaválasztékot is találnak az elŇĎfizetŇĎk. A Comfort digitális kábeltelevízió csomagban 95, a Premiumban pedig 148 digitális tévécsatornát kínál a UPC, amelyek egy része HD minŇĎségben érhetŇĎ el, illetve a MŇĪsorvisszanézŇĎ funkció segítségével 7 napon belül, külön felvétel beállítása nélkül újranézhetŇĎk a mŇĪsorok. Szintén újdonság, hogy a UPC Videotár eseti videó kölcsönzŇĎje, a Filmtár már a Horizon típusú set top boxot használó ügyfelek számára is elérhetŇĎ.

„Felismertük, hogy az élmények nem állhatnak meg a nappali küszöbénél. Olyan extra szolgáltatásokat és a mindennapi szórakozást megkönnyítŇĎ termékeket kell fejlesztenünk, amelyek a lakás bármely pontján, bármely okos eszközön, a család minden tagjának elérhetŇĎvé teszik a saját igényeire szabott szórakozást. A Happy Home az otthoni szórakozási élményeket nyújtó szolgáltatások új rendszere, amit úgy találtunk ki, hogy az egyes elemek egymással is a lehetŇĎ legjobban együttmŇĪködve, egy ökoszisztémát képezve nyújtsák a legtöbbet ügyfeleinknek” – mondta Sztahura Ida, a UPC Magyarország lakossági marketing igazgatója.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció