Ma 14 órától indul a Taxify Debrecenben

Melbourne, Párizs és Budapest után Debrecen is csatlakozik ma azon több mint félszáz városhoz világszerte, ahol elérhetŇĎ a Taxify okostelefonos szolgáltatás. Az utazásszervezŇĎ alkalmazáson keresztül rendelt autókban a debreceniek kedvezményesen, diáktarifával utazhatnak, és az applikáción keresztül, okostelefonjukkal is intézhetik a fizetést.

Budapest után mától Debrecenben is elérhetŇĎ a Taxify okostelefon-alapú utazásmegosztó szolgáltatása. A megyeszékhely a Taxify vidéki terjeszkedésének elsŇĎ állomása. A cég abban bízik, hogy egyrészt hozzájárulhat Debrecen prosperáló gazdaságához, a városban már mŇĪködŇĎ vagy nemrég bejelentett, jelentŇĎs kül- és belföldi beruházások sikeréhez, illetve a nemzetközi repülŇĎtért használók kiszolgálásához. Másrészt az egyetemen tanuló nagyszámú magyar és külföldi hallgató, illetve a város kutató-fejlesztŇĎ központi jellege miatt Debrecenben az átlagosnál többen használnak okostelefont. Számukra kínál kényelmes és biztonságos utazási szolgáltatást a Taxify.

 

 

Minden Taxify felhasználó kedvezményesen, diáktarifával utazhat a megyeszékhelyen. Az alapdíj 600, a kilométerdíj 280, a percdíj pedig 70 forint. Az elérhetŇĎ autók az alkalmazásba épített interaktív térképen rendelhetŇĎk, de a felhasználók akár a Google Térkép alkalmazáson keresztül is láthatják a taxikat mint utazási lehetŇĎség. A Google Térkép bŇĎvítménye - csakúgy, mint a Taxify alkalmazás - az elérhetŇĎ autók pozícióját, várható érkezési idejét és fuvardíját is kiszámolja az utasoknak. Fizetni a Taxify alkalmazáson belül is lehet, ami lehetŇĎvé teszi, hogy az utasoknak ne kelljen készpénzt használni, illetve olyan taxikat is rendelhetnek, amelyekben nincs bankkártya leolvasó.

 

 

A Taxify a gyors fejlŇĎdésben és a budapesti siker megismétlŇĎdésében bízik Debrecenben is. EmlékeztetŇĎül: míg a fŇĎvárosban a 2016-os piacra lépésekor 20 autóval indult az észtországi startup, mára már 600 sofŇĎrrel dolgozik együtt. Debrecenben is nagyjából ennyi autóval indul a cég, és a város méretének megfelelŇĎ bŇĎvülésben számít rövid távon.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció