Még stabilabb hálózati technológiát kínál a UPC Direct

A UPC Direct még megbízhatóbb hálózati elérésre és magasabb internetsebességre kapcsol új, optikai internetet tartalmazó csomagjaival. 

Napjainkban a felhasználók nemcsak gyorsaságra, hanem minél stabilabb internetszolgáltatásra is igényt tartanak. Ezt a kényelmet és biztonságot nyújtja a UPC Direct új ajánlataival. 

A Föld lakosságának nagyjából a fele használ ma már internetet, az átlag felhasználó pedig a világ minden pontján, így Magyarországon is egyre igényesebb, egyre nagyobb hangsúlyt fektet a szolgáltatás minŇĎségére. AlapvetŇĎ elvárásunkká vált, hogy a lehetŇĎ leggyorsabban kapcsolódhassunk a világhálóra, és másodpercek alatt férhessünk hozzá az e-mailjeinkhez, érhessük el a barátainkat, szórakoztató médiatartalmakat vagy bármilyen érdekes adatot az információs tengeren. És mindezt az online élményt persze lehetŇĎleg minél zavartalanabb módon szeretnénk átélni.

Ezért a UPC Direct kibŇĎvítve jelenlegi szolgáltatáspalettáját mostantól új, akár 120 megabites csomagokat kínál azokon a területeken, ahol elérhetŇĎ optikai alapú internet szolgáltatás. Az új termékek így még stabilabb kapcsolatot és még magasabb minŇĎségŇĪ hálózati infrastruktúrát kínálnak.

Catalin Itu, a UPC DTH ügyvezetŇĎ igazgatója elmondta: „Igyekszünk minél nagyobb hangsúlyt fektetni a termékfejlesztésre annak érdekében, hogy lépést tartsunk a hálózati technológiák fejlŇĎdésével, illetve hogy minden igényt kielégítŇĎ internetszolgáltatást kínáljunk ügyfeleink számára az új csomagok bevezetésével. A magasabb sebesség mellett, az optikai technológiának köszönhetŇĎen, sikerült tovább növelni szolgáltatásunk stabilitását is. Célunk, hogy a UPC Direct szerteágazó és magas minŇĎségŇĪ szolgáltatási portfóliójában minden egyes ügyfelünk megtalálja számítását.”

Az új csomagokról, illetve az optikai internet szolgáltatásról további információért keresse fel a UPC Direct Call Center-ét a 1214-es telefonszámon!

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció