A filmek és sorozatok rajongóinak kedvez a UPC

Már elérhetŇĎ a UPC digitális csatornakiosztásában a Cinemax Pak szolgáltatási csomag, amely az HBO inc. által mŇĪködtetett Cinemax és Cinemax 2 prémium csatornákat tartalmazza. 

A hollywoodi sikerfilmeket és sorozatokat, valamint nemzetközi mŇĪvészfilmeket és kultikus alkotásokat felsorakoztató csomag az elsŇĎ hónapban ingyenes, ezt követŇĎen 990 Ft, 12 hónapos hŇĪségnyilatkozattal pedig 790 Ft/hó áron érhetŇĎ el.

 

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerŇĪbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról. A csatornák különbözŇĎ mŇĪsorkínálattal szórakoztatnak a hét minden napján, a nap 24 órájában – mindezt reklámok és megszakítások nélkül.

 

 

A Cinemax a hollywoodi filmek krémjét é saját gyártású, valamint Amerika legfrisseb sorozatait hozza el, de a drámák, vígjátékok, akció-és kalandfilmek, krimik, horrorok és fantasyk terén sincsen hiány. A csatornán vasárnaponként a sikerfilmeké, szombaton a saját gyártású mŇĪsoroké, illetve sorozatoké, pénteken a kultfilmeké, szerdánként a drámáé és a rejtélyé, hétfŇĎnként pedig a hónap sztárjáé a fŇĎszerep. A Cinemax 2 mŇĪvészcsatorna európai és nemzetközi független sikerfilmek, kultsorozatok és fesztivál-kedvencek széles választékát mutatja be. A csatorna szombatonként a heti premierfilmeket, vasárnap a nemzetközi alkotásokat, hétfŇĎn, a „Napjaink klasszikusai” rovaton belül a kultfilmeket, csütörtökön pedig a díjnyertes sorozatokat kínálja a nézŇĎknek.

 

 

„Fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkat elŇĎfizetŇĎink igényeire szabjuk, ehhez pedig elengedhetetlen a folyamatos megújulás. Bízunk benne, hogy az egyedi csatornákat tartalmazó Cinemax Pak hozzájárul ahhoz, hogy a film-és sorozatrajongók elvárásainak maximálisan eleget tegyünk” – mondta Takács Viktor, a UPC Magyarország content managere.

 

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a változatos, különleges és egyben prémium tartalmak iránt érdeklŇĎdŇĎ UPC elŇĎfizetŇĎk most már önálló csomagban is elérhetik a Cinemax csatornákat. Bízunk benne, hogy a Cinemax Pak mozicsomag bevezetésével tovább erŇĎsíthetjük a UPC innovatív, sokszínŇĪ és folyamatosan bŇĎvülŇĎ tartalom kínálatát” – mondta Kolb Iván, az HBO Magyarország Kereskedelmi Igazgatója.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció