Kódolatlan nyári filmélmény a Mozi+ csatornán

Két hétig korlátlanul érhetŇĎ el a TV2 Csoport filmcsatornája, a Mozi+ a MinDig TV nézŇĎk számára. Július 16. és július 29. között a 15. programhelyen 750 ezer háztartásban számos szuperfilmet és régi klasszikust láthatnak ingyenesen a MinDig TV nézŇĎi.

A TV2 Média Csoport Zrt. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézŇĎk számára július 16. és július 29. között a Mozi+ csatorna. Az idén júliusban két éves születésnapját ünneplŇĎ mozicsatorna a család minden tagja számára kikapcsolódást kínál. Legyen szó vígjátékról, romantikus történetrŇĎl, drámáról, vagy akciófilmrŇĎl, a Mozi+ mŇĪsorán mindegyik megtalálható. A TV2 Csoport filmcsatornája a nyári idŇĎszakban is szórakoztató, lebilincselŇĎ filmekkel várja a nézŇĎket. 

A nyári pörgésre tematikus blokkokkal várja a nézŇĎket a júliusban második születésnapját ünneplŇĎ csatorna, olyan nagysikerŇĪ filmekkel, mint az X-men „sorozat” – X-men: Kívülállók, X-men II, Az ellenállás vége, X-men kezdetek: Farkas, Az elsŇĎ, Az eljövendŇĎ múlt napjai, A farkas - vagy a Mission Impossible I-II-III. filmek.  Az animációs filmek szerelmesei sem maradnak szórakozás nélkül, ŇĎk a Madagaszkár széria filmjeit láthatják. Július 29-én vasárnap este pedig tematikus Bud Spencer blokkot láthatnak a csatorna nézŇĎi, az Akit bulldózernek hívtak és a Bombajó bokszoló címŇĪ filmek kerülnek adásba. A tematikus blokkokon kívül az alábbi közönség kedvenc filmek kerülnek még képernyŇĎre a kódolatlan idŇĎszakban: A fantasztikus négyes I-II, Pixel, Lopott IdŇĎ, Amerikai pite 2, Támadás a fehérház ellen, Válogatott gyilkosok, Megjött apuci, Éli könyve, Parker, A gondozoo, A kém, NŇĎi szervek. 

Két országos tévé premierrel is készül a Mozi+. Július 17-én a csatornán lesz elŇĎször lesz látható A Momentum címŇĪ amerikai-dél afrikai akciófilm Morgan Freeman fŇĎszereplésével, valamint július 24-én a Jack Reacher – Nincs visszaút Tom Cruise-zal a fŇĎszerepben.

A Mozi+ a B jelŇĪ, országos lefedettségŇĪ multiplexen fogható a 15. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Mozi+ csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkezŇĎ tévékészüléken.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció