Új intelligens WiFi rendszer a szolgáltatóknak

A tajvani Zyxel bevezette a Multy Pro Mesh-képes, intelligensen menedzselhetŇĎ WiFi megoldását, amivel a szolgáltatók egyszerŇĪbben, gyorsabban és gazdaságosabban építhetik ki az otthoni vezeték nélküli rendszereket.

 

TetszŇĎlegesen beállítható portfolió

A Multy Pro intelligens WiFi megoldásba a Zyxel a szélessávú átjáróit és extender eszközeit sorolta be, amivel a szolgáltatók részére rugalmas lehetŇĎségeket biztosítanak a szerteágazó környezettel rendelkezŇĎ otthoni hálózatok kiépítéséhez. A jelenlegi portfólió a kétsávos vezeték nélküli AC/N VDSL2 IAD VMG8823 eszközt és a Multy Pro AC2100 kétsávos WiFi Extender rendszert tartalmazza, ezzel az átjárók részére is biztosítható az optimális WiFi lefedettséghez szükséges internet-kapcsolat.

ZökkenŇĎmentes sávszélesség-igényes alkalmazások

Az optimális felhasználói élmény és a csatlakoztatott eszközök teljesítményének maximalizálása érdekében a Multy Pro egy zökkenŇĎmentesen mŇĪködŇĎ WiFi hálózatot hoz létre, és automatikusan irányítja a WiFi klienseket a két frekvenciasáv (Band Steering) és a különbözŇĎ WiFi AP (Client vagy AP Steering) között. Ez a fejlett WiFi megoldás lehetŇĎvé teszi az elŇĎfizetŇĎk számára, hogy élvezhessék a hálózati szolgáltatásokat, kiküszöbölve a HD média streaming, a videócsevegések és az online játékok során elŇĎforduló megszakadási hibákat.

Távoli menedzsment az ügyfélélmény növelésére

Minden Multy Pro készülék támogatja a kiterjedt WiFi diagnosztikai szolgáltatásokat nyújtó TR-069 és TR-181 szabványokat, melynek segítségével a szolgáltatók távolról is figyelemmel kísérhetik és megoldhatják a problémákat. A Multy Pro eszközök így egyszerre csökkentik a mŇĪködési költségeket és javítják az ügyfelek elégedettségét.

Kényelmes szülŇĎi felügyelet 

Az intuitív Multy Pro mobilalkalmazás a fogyasztók számára a vendéghálózatok telepítésével, konfigurálásával, a jelszavak megtekintésével vagy megváltoztatásával jár, és lehetŇĎvé teszi a szülŇĎi felügyelet létrehozását.

„A szolgáltatók olyan megoldást akarnak, amivel növelhetik az elŇĎfizetŇĎk WiFi élményét, és csökkenthetik a kiépítési és fenntartási költségeket  is.” – mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetŇĎje. „A Multy Pro minden szinten jól teljesít, hiszen elŇĎsegíti az elŇĎfizetŇĎk és a szolgáltatók közötti jó kapcsolat kialakulását és folyamatos, hosszútávú fenntartását” – tette hozzá. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció