Nagy sebess√©gŇĪ wifi-hozz√°f√©r√©s Si√≥fokon √©s Zam√°rdiban

Nagy sávszélességŇĪ wifi-hálózatot telepítettek két népszerŇĪ balatoni kempingben. A siófoki Aranypart és a zamárdi Mirabella vendégei az idei szezontól kezdve használhatják a szolgáltatást.

A szállodákban és panziókban már régóta az alapszolgáltatás része az internethozzáférés. A vendégek növekvŇĎ igényei és elvárásai miatt ez a trend mostanra a kempingeket is elérte. A Balaton déli partjának legnépszerŇĪbb üdülŇĎövezetében ezért két ilyen szálláshelyen is a vezeték nélküli hálózat kiépítése mellett döntöttek. A Siófokon található Aranypart és a zamárdi Mirabella kempingekben a napokban adták át a vendégek még nagyobb kényelmét szolgáló wifi-hálózatot.

 

„A nagy sebességŇĪ wifi-hozzáférés hátterét úgynevezett mikrohullámú technológia biztosítja. Ezzel a fŇĎleg üzleti ügyfelek által kedvelt megoldással az optikai hálózatokkal is vetélkedŇĎ sávszélesség érhetŇĎ el, nagyobb rugalmasság mellett. A kempingek befogadóképessége Zamárdiban 1500, az Aranyparton pedig 2000 fŇĎ” – mutatta be a projektet a hálózatot kiépítŇĎ Vannet telekommunikációs szakértŇĎje.

 

Nem meglepetés, hogy az elŇĎszezoni vendégek nagyon kedvezŇĎen fogadták az új szolgáltatást, ami egyelŇĎre még kuriózumnak számít a kempingek körében. „A rendelkezésre álló technológiákkal igény esetén még egy nagyobb kempingben is viszonylag rövid idŇĎ alatt kiépíthetŇĎ a teljes mŇĪszaki háttér és beindítható a szolgáltatás. Ez pedig minden bizonnyal versenyelŇĎnyt is jelent az idŇĎben reagálóknak. Az internethozzáférés léte vagy nemléte ugyanis döntŇĎ tényezŇĎ lehet a vendégek szemében, amikor szálláshelyet választanak” – mutatott rá a Vannet szakértŇĎje.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció