Magyarorsz√°gr√≥l nevezik ki a Deloitte k√∂z√©p-eur√≥pai p√©nz√ľgyi tan√°csad√°si √ľzlet√°g√°nak √ļj vezetŇĎj√©t

Bíró Balázs vezeti június 1-tŇĎl a Deloitte közép-európai régiójának pénzügyi tanácsadási üzletágát a jelenlegi pozíciójának megtartása mellett.

A szakértŇĎ a Deloitte Magyarország pénzügyi tanácsadási üzletágának vezetŇĎjeként és a közép-európai banki portfóliókezelési-tanácsadási szolgáltatások üzletágának partnereként számos vállalati pénzügyi és egyéb vállalatértékeléssel, modellezéssel, portfolió szolgáltatásokkal, stratégiai tanácsadással és vállalati restrukturálással kapcsolatos projektet irányított, elsŇĎsorban a bankszektorban, ingatlanszektorban Magyarországon és Közép Európában. A magyar pénzügyi tanácsadási csapat és a régió PLAS (Portfolio Lead Advisory Services) vezetŇĎjeként több mint 15 éves, kiterjedt nemzetközi tapasztalattal rendelkezik.

 

„Regionális pénzügyi tanácsadási üzletág vezetŇĎjeként azon fogok dolgozni, hogy a Deloitte nemzetközi hálózatában rejlŇĎ szinergiákat minél jobban kihasználjuk, és ezáltal tovább erŇĎsítsük piacvezetŇĎ szerepünket. Kiemelten fontosnak tartom, hogy az elmúlt években kidolgozott technológiai szemléletünket és megoldásainkat minél több országba és ügyfélhez eljuttassam” – mondta el Bíró Balázs.

 

Bíró Balázs 2004-ben csatlakozott a Deloitte-hoz kezdŇĎ tanácsadóként, példamutató karrierutat bejárva 2015-ben kapott partneri kinevezést, valamint 2017 óta a Deloitte pénzügyi tanácsadás üzletág magyar vezetŇĎje.

 

„Azáltal, hogy Seres Béla EMEA kinevezését követŇĎen, egy újabb tranzakciós szakértŇĎnk került nemzetközi vezetŇĎi pozícióba, az nem csak az M&A csapatunknak, hanem az egész Deloitte Magyarországnak is fontos eredmény” –  tette hozzá Fülöp András, a Deloitte Magyarország elnök-vezérigazgatója.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció