A legjobbak között a SUSE PaaS-megoldåsa

A SUSE bejelentette, hogy a Cloud Foundry Foundation tanúsított disztribúcióvá nyilvánította a SUSE Cloud Application Platformot. A SUSE PaaS-megoldása egyszerre biztosítja a szervezetek számára a világ vezetƑ alkalmazásszolgáltatási platformjának számító CloudFoundry, valamint a legszélesebb körben használt konténerfelügyeleti keretrendszer, a Kubernetes szolgáltatásait. 

Ennek köszönhetƑen egyedülálló módon segíti az alkalmazások fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó csapatokat abban, hogy kihasználják mindkét technológia elƑnyeit, és ezáltal felgyorsítsák az alkalmazások szállítását, illetve gyorsabban reagáljanak az új üzleti igényekre. A SUSE Linux Enterprise rendszeren alapuló, a SUSE közvetlen támogatását élvezƑ eszköz az egyetlen olyan disztribúció, amely száz százalékban nyílt forráskódú szoftverekkel elérhetƑ. 

 

„A konténeralapú alkalmazások szállítása során egyre szélesebb körben használják mind a Cloud Foundry, mind a Kubernetes technológiákat. Sok vállalat úgy érzi azonban, hogy választania kell a két platform között, pedig valójában ezek nagyszerƱen kiegészítik egymást. Ezért döntöttünk úgy, hogy saját termékünkkel megkönnyítjük a két megoldás együttes használatát. A Cloud Foundry tanúsítványa fontos visszaigazolás törekvésünkkel kapcsolatban” – mutatott rá az elƑnyökre Thomas Di Giacomo, a SUSE technológiai vezetƑje.

 

A SUSE Cloud Application Platform a mind a szoftverfejlesztƑk, mind az üzemeltetési szakemberek számára megkönnyíti a hagyományos és új felhƑalkalmazások életciklusának kezelését. A nagy teljesítményƱ Cloud Foundry platform és a rugalmas Kubernetes keretrendszer együttes használatával a szervezetek számos különféle architektúrát és alkalmazásszolgáltatási folyamatot támogathatnak.

 

 

Mivel más Cloud Foundry megoldásokkal ellentétben a SUSE terméke Kubernetes-technológiával támogatott konténeres disztribúcióként teszi elérhetƑvé a platformot, ezen keresztül megkönnyíti a telepítést és a felügyeletet, csökkenti a memóriaigényt, továbbá egyszerƱbb hozzáférést biztosít a meglévƑ Kubernetes-felhasználók számára a megoldáshoz. Az új tanúsítvány kiegészíti a SUSE Cloud Application Platform már meglévƑ Kubernetes-tanúsítványait. Nem köti az ügyfeleket Cloud Foundry-szállítóhoz, és gondoskodik róla, hogy a platform folyamatosan lépést tartson a Cloud Foundry fejlesztéseivel. 

 

A SUSE továbbfejlesztett funkciókat is bevezet a SUSE Cloud Application Platformhoz. A megoldás mostantól a nyilvános felhƑben futó Kubernetes-infrastruktúrákat is támogatja, így az ügyfelek rövidebb idƑn belül vehetik használatba az erƑforrásokat a nyilvános felhƑben. 

 

A platform legújabb fejlesztései között szerepel továbbá a Microsoft Azure Container Service (AKS) támogatása is. Azok a vállalatok, amelyek az Azure Container Service által nyújtott Kubernetes-szolgáltatásokat használják, gyorsabban helyezhetik üzembe a SUSE Cloud Application Platformot a nyilvános felhƑben. Az eszköz hamarosan más nyilvánosfelhƑ-szolgáltatókat is támogatni fog. 

 

Az új mentési/visszaállítási képességekkel pedig az ügyfelek egyszerƱsíthetik a SUSE Cloud Foundry környezet és a rajta futó alkalmazások visszaállítását, migrálhatnak az egyik Cloud Foundry megoldásról a másikra, továbbá válthatnak a nyilvános és privátfelhƑ-környezetek vagy a különbözƑ Cloud Foundry disztribúciók között. 

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł