26. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentŇĎs, és néhány kiemelkedŇĎ innovációs teljesítményt, összesen 29 pályázatot nyújtottak be különbözŇĎ magyar cégek.

A bírálóbizottság, a kutatási és fejlesztési eredmények alkalmazása révén, elsŇĎsorban a gazdasági mutatók – 2017-ben elért többleteredmény vagy többlet árbevétel –, valamint az egyéb mŇĪszaki, gazdasági elŇĎnyök alapján választja ki a 2017. évben legnagyobb jelentŇĎségŇĪ és már az üzleti életben is sikeres innovációkat.

 

A pályázatra a gazdaság különbözŇĎ ágazataiból – különösen gyógyszeripar, agrár és élelmiszeripari területrŇĎl – érkeztek, kreatív és kiemelkedŇĎ eredményt bemutató pályamunkák.

 

A 2017. évi Magyar Innovációs Nagydíjat tudósokból, elismert gazdasági szakemberekbŇĎl álló bírálóbizottság, az NKFI Hivatal elnökének vezetésével, választja ki.

 

Az évente egyszer kiadásra kerülŇĎ Innovációs Nagydíj (bronz kisplasztika és jelentŇĎs pénzjutalom) az elmúlt idŇĎszakban a gazdasági élet egyik legjelentŇĎsebb elismerésévé vált. 

 

Az ünnepélyes díjátadásra március 28-án kerül sor az Országház, FelsŇĎházi Termében. ahol további innovációs díjak is átadásra kerülnek.

A 2017. évi Innovációs Nagydíj átadására az OrszággyŇĪlés elnökét kérték fel.

A legsikeresebb kezdŇĎ vállalkozás részére a MISZ Start-up Innovációs Díja kerül átadásra.

Az ünnepségen csak névre szóló meghívóval lehet részt venni. 

 

A projekt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával, az NKFI Alapból valósul meg.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció