Robert Redeleanu áprilistól Magyarország mellett Lengyelországban is ellátja a vezérigazgatói feladatokat

Személyi változásokat jelentett be a UPC a közép-kelet-európai vállalatainak élén. 2018. április 1-tŇĎl Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és UPC Románia jelenlegi vezérigazgatója irányítja majd a UPC lengyelországi vállalatát, miután Frans-Willem de Kloet, a UPC Lengyelország jelenlegi vezetŇĎje úgy döntött, távozik a cégtŇĎl. Robert Redeleanu ugyanezen idŇĎponttól egyszerre fogja ellátni a UPC Magyarország és UPC Lengyelország vezérigazgatói feladatait, elŇĎsegítve a két vállalat fejlŇĎdését. A vállalatok továbbra is önálló szervezetként mŇĪködnek tovább mindkét országban.

Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és UPC Románia vezérigazgatója elfogadta azt a felkérést, hogy a UPC Magyarország vezetése mellett a UPC közép-kelet-európai régiójának legnagyobb vállalata, a UPC Lengyelország vezérigazgatói posztját is betöltse. Új megbízatása miatt március végén megválik a romániai cég élén betöltött pozíciójától.

 

 

Robert Redeleanu sokéves menedzsment tapasztalattal rendelkezik, és vezetŇĎként komoly szaktudást szerzett nemzetközi FMCG és telekommunikációs cégeknél vállalatirányítási, értékesítési és marketing területeken. 2013-ban csatlakozott a Liberty Global csoporthoz Romániában, 2016 óta pedig a UPC Magyarország vezetését is ellátja. A két vállalat vezérigazgatójaként kiemelt figyelmet fordított az ügyfélérték és az üzleti eredmények javítására, jelentŇĎsen megerŇĎsítve a vállalatok piaci pozícióját mindkét országban.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció