√öj vezetŇĎ a Deloitte technol√≥giai tan√°csad√°si √ľzlet√°g√°n√°l

Februártól Komjáthy Csaba  irányítja a Deloitte technológiai tanácsadási üzletágát. A szakember több mint 12 év tanácsadói tapasztalattal rendelkezik; technológiai tanácsadás és IT kockázati tanácsadás üzletágak felépítésében és sikeres mŇĪködtetésében vállalt szerepet.

Komjáthy Csaba partnerként, 8 fŇĎs szakértŇĎi csapatával együtt csatlakozik a Deloitte-hoz; feladata az így már közel 30 fŇĎs, a technológiai megoldások széles spektrumát lefedŇĎ üzletág további fejlesztése. A dinamikusan növekvŇĎ üzletág fókuszában az IT integráció, az adatmenedzsment, a szabályozói megfelelésekhez kapcsolódó technológiai tanácsadás (így többek között a PSD2, a GDPR és az IFRS17), az IT kockázati tanácsadás és a nagyvállalati és banki rendszer bevezetések állnak. A technológiai üzletág szoros kooperációban fog mŇĪködni a magyar irodában évek óta sikeres, közel 40 fŇĎs kiberbiztonsági tanácsadási csoporttal.  

 

“A Deloitte globális stratégiájának része a technológiai és digitális tanácsadási üzletág folyamatos fejlesztése. Ezt támasztja alá a Deloitte Digital üzletág kiépítése is, amely mára a világ egyik vezetŇĎ digitális és technológiai hálózatává vált. Azzal, hogy Magyarországon egységesítettük több meglévŇĎ és új technológiai terület kompetenciáit, képessé váltunk arra, hogy aktívan kapcsolódjunk a Deloitte Digital globális hálózatához és ezáltal end-to-end szolgáltatásokat nyújtsunk a komplex problémákra is” – mondta el Komjáthy Csaba, a Deloitte technológiai tanácsadás üzletágának partnere.

 

„A Deloitte stratégiájának alapja, hogy folyamatosan szélesítsük a hagyományosnak tekinthetŇĎ Big4 szolgáltatási kört annak érdekében, hogy teljes körŇĪ és minél modernebb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani ügyfeleinknek. A technológiai üzletágunk megerŇĎsítése egy újabb komoly lépés ebben a folyamatban. Az üzletág mŇĪködésétŇĎl azt várom, hogy az ügyfeleink legösszetettebb, legkomolyabb kihívásait is képesek legyünk megoldani, ezzel is segítve azt a célt, hogy a Deloitte Magyarországon is a legnagyobb tanácsadóvá váljon” – tette hozzá Fülöp András, a Deloitte Magyarország elnök-vezérigazgatója.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció