4 napos ajándék a Telekomtól

Február 16-án szélesre tárja a korlátlan internetre nyíló kaput a Telekom: mobilinternettel rendelkezŇĎ havidíjas ügyfelei, lakosságiak és üzletiek egyaránt, bármennyi adatot használhatnak belföldön február 16. (péntek) 00 órától február 19. (hétfŇĎ) 24 óráig. A lehetŇĎség külön kérés nélkül, automatikusan rendelkezésére áll az ügyfeleknek, ez idŇĎ alatt a mobilinternet használat nem fogyasztja a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiséget.

A különleges kedvezmény háttere, hogy a Telekom azon a hétvégén ügyfelszolgálati rendszereit bŇĎvíti és fejleszti, ezért február 16-án 22 órától várhatóan február 19-én nap végéig a telefonos, online önkiszolgáló felületek és a Telekom mobilalkalmazás nem lesz elérhetŇĎ, valamint az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket. Átmenetileg nem lesz lehetŇĎség például szolgáltatások, készülékek, tartozékok vásárlására; szerzŇĎdéskötésre, szolgáltatásokra és folyószámlára vonatkozó módosításokra, számlával és SIM-kártyával kapcsolatos ügyintézésre – kivéve a letiltást, ami elérhetŇĎ lesz.

 

Azok, akiknek éppen ezeken a napokon fogyna el a díjcsomagjában vagy forgalombŇĎvítŇĎ opciójában foglalt adatmennyisége, nem tudnának tovább mobilinternetezni, így a Telekom inkább azt a megoldást választotta, hogy belföldön szabad és korlátlan mennyiségŇĪ mobilnettel látja el ügyfeleit erre az idŇĎszakra.

 

Zavartalanul mŇĪködnek ugyanakkor bizonyos ügyfélszolgálati szolgáltatások, így a Domino feltöltés személyes csatornákon, a hibabejelentés és a mobilvásárlási szolgáltatások. 

 

Az ügyfélszolgálati rendszereken végzett munkálatok miatt a Telekom kéri és javasolja, hogy amennyiben erre lehetŇĎségük van, ügyfelei úgy idŇĎzítsék ügyfélszolgálati intéznivalóikat, hogy azok ne ezekre a napokra essenek. Amennyiben számlát szeretnének befizetni, ez banki átutalással vagy csekkbefizetéssel a postákon (nyitvatartási idŇĎben) módjukban áll. További részletes információk az elérhetŇĎ és az átmenetileg nem elérhetŇĎ szolgáltatásokról a www.telekom.hu/fejlesztes-korlatlannettel linken olvashatók.

 

Hálózatának folyamatos és célirányos fejlesztésével, gyorsításával a Telekom évek óta azon dolgozik, hogy elŇĎfizetŇĎit villámgyors internethez juttassa hozzá, a most élményét nyújtva nekik a maximális sebességet kínáló 4G és vezetékes hálózatával.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció