A Zyxel √ļj megold√°sa jelentŇĎsen n√∂veli a h√°l√≥zatok rugalmass√°g√°t

A vállalkozások a helyszíni hálózat kiépítése közben rengeteg kihívással szembesülhetnek, a Zyxel új, NebulaFlex funkciójával viszont könnyebben vehetik a felmerülŇĎ akadályokat. 

A felhŇĎmenedzselt és az önálló mŇĪködést is biztosító NebulaFlex jelenleg három hozzáférési pontnál érhetŇĎ el, amivel a helyszíni telepítések során extra hardver- és szoftverköltségek nélkül, rugalmasan építheti ki hálózatát.

 

FelhŇĎ-menedzselt vagy helyszíni telepítés? MindkettŇĎ!

Az önálló hozzáférési pontok kezelése egyszerŇĪ, és tökéletesen illeszkednek minden olyan kisméretŇĪ területhez, ahol csak néhány AP biztosítja a megfelelŇĎ WiFi lefedettséget. A felhŇĎ-menedzselt hozzáférési pontok minden hálózatban egyszerŇĪen telepíthetŇĎk és központilag is irányíthatók. Ez a lehetŇĎség a korlátlan skálázhatóság és a funkciógazdag menedzsment nagyon vonzóvá vált a vállalkozások számára. 

 

A Zyxel most a választás szabadságát hozza el hibrid hozzáférési pontjaival, ami az adott telepítési igényekhez rugalmasan igazodva megengedi a felhŇĎmenedzselt valamint az önálló mód közötti választást. A felhasználók bármikor képesek lesznek áttérni a felhŇĎ-menedzselt verzióba, anélkül, hogy ki kellene cserélniük a meglévŇĎ hálózati eszközöket, vagy további hardvervezérlŇĎket és szoftvereket kellene megvásárolniuk. Akik pedig már rendelkeznek Zyxel AP-kkel, csak egy ingyenes firmware-frissítést kell elvégezniük a NebulaFlex eléréséhez.

 

 

Tartani kell a lépést

A Zyxel Nebula egy 100% felhŇĎalapú hálózati és menedzsment megoldás, amely központilag és távolról, a Nebula VezérlŇĎközpontból (NCC) kezeli az összes vezetékes, vezeték nélküli és biztonsági eszközt. A hibrid hozzáférési pontok tulajdonosai extra költségek nélkül élvezhetik a Zyxel Nebula Cloud elŇĎnyeit, beleértve a 24/7-es hozzáférést a Nebula irányítópulthoz, a készülék/ügyfél felügyelethez és eseménynaplóhoz a világ bármely pontjáról. „Szerettük volna még könnyebbé és egyszerŇĪbbé tenni minden vállalkozásnak a vezeték-nélküli hálózatuk kiépítését." – mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetŇĎje. „A NebulaFlex alkalmazásával nem kell aggódniuk a teljes hálózati infrastruktúra esetleges cseréje során felmerülŇĎ költségek miatt: az új funkció ingyenesen kipróbálható, a tesztidŇĎszak során tehát senkinek sincs veszítenivalója.” – tette hozzá.

 

A NebulaFlex funkciót jelenleg a Zyxel NWA1123-AC HD, NWA1123-AC PRO és NWA1123-Acv2 eszközei támogatják, az 5.2-es vagy frissebb firmware frissítéssel. A Nebula professzionális csomaglicensz április 30-ig most ingyenesen érhetŇĎ el. 

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció