√öj √ľgyvezetŇĎ igazgat√≥ az ITSH √©l√©n

Erik Slooten személyében 2018. január 8-tól új ügyvezetŇĎ igazgató irányításával folytatódhat tovább Magyarország legnagyobb ICT-munkaadójának a növekedése. Az 5 hazai városban immár több mint 4500 fŇĎt foglalkoztató IT Services Hungary (ITSH) új vezetŇĎje az írországi eir Group élérŇĎl érkezik Magyarországra, és veszi át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját.

Új szakmai feladata kapcsán Erik Slooten úgy fogalmazott: „A Magyarországi  infokommunikációs szektorban az ITSH az elmúlt évek során az egyik legjobb márkává érett. Nagy megtiszteltetés és izgalmas kihívás a számomra, hogy a márka történetének következŇĎ fejezetében én is társszerzŇĎ lehetek. Tudom, hogy az ITSH legnagyobb értékét a benne dolgozók szaktudása és ambíciója jelentik. Nagy várakozással tekintek a közös munka elé.”

 

A holland születésŇĪ, 46 éves Erik Slooten közel két évtizednyi felsŇĎvezetŇĎi tapasztalattal rendelkezik, amelyet nemzetközi környezetben, globális piacvezetŇĎ mobil- és ICT-vállalatoknál szerzett. 

 

A többi között fontos szerepet vállalt Írországban az eiR, Szlovákiában a Slovak Telecom, Csehországban a GTS és a T-Mobile, Bulgáriában pedig a Vivacom stratégiájának kidolgozásában, majd megvalósításában. Pályafutását jelentŇĎs IT rendszerek bevezetése és átalakítása jellemezte, de aktív szereplŇĎje volt különbözŇĎ outsourcing és automatizációs projektek sikeres megvalósításának is. 

 

Erik Slooten az informatika mellett értékes, az ITSH-nál betöltendŇĎ vezetŇĎi pozíciójában is kamatoztatható tapasztalatokat szerzett a B2B értékesítés, a marketing és az üzletfejlesztés terén is.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció